Er is maar een ding leuker dan een hond(je) en dat is een getrimde hond. Nu bij Bol van Voordeel 10% korting op een volledige trimbeurt voor je hond bij Trimsalon Doggies (Lisse) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Er is maar een ding leuker dan een hond(je) en dat is een getrimde hond. Nu bij Bol van Voordeel 10% korting op een volledige trimbeurt voor je hond bij Trimsalon Doggies (Lisse)

trimsalon Doggies Bol van Voordeel

Een hond is de mens zijn beste vriend en zij geven ons allemaal veel plezier en liefde. Dus af en toe doen we graag wat terug en verwennen we onze hond met een volledige trimbeurt. Lekker voor hen en ook voor ons.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Trimsalon Doggies uit Lisse 10% korting op een volledige trimbeurt voor je hond. Vermeld s.v.p. bij het maken van de afspraak dat je gebruik wilt maken van deze Bol van Voordeel aanbieding.
Let op: 1 hond per kaart en vol = vol.

trimsalon Doggies Bol van Voordeel

Over Trimsalon Doggies
Trimsalon Doggies is de trimsalon waar uw viervoeter op een liefdevolle en professionele manier behandeld wordt. In hun salon in Lisse vindt j veel licht, een mooie ruime ruimte van 55m2. Aan de achterzijde hebben zij een tuin van 4m² bij 12m² waar je hond tussendoor even kan ontspannen en ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Bij ons lopen alle honden heerlijk los en staat er altijd een bak met vers water voor ze klaar. Mocht je hond het niet fijn vinden om los te lopen dan hebben zij verschillende plekken waar je hond zich kunnen ontspannen. Er staan op meerdere plekken mandjes voor ze klaar.

Bij Trimsalon Doggies staat de hond op de eerste plaats. Zij zullen in overleg met jou alles doen om ervoor te zorgen dat je hond(en) op een fijne en rustige manier behandeld worden. Ook hebben zij veel ervaring met angstige, mishandelde honden.

Wat: 10% korting op een volledige trimbeurt. Vermeld s.v.p. bij het maken van de afspraak dat je gebruik wilt maken van deze Bol van Voordeel aanbieding.
Waar: Meer en Duin 351, Lisse (bij de Action)
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-412616 en info@trimsalondoggies.nl en www.trimsalondoggies.nl

 

Loading