Inspiratie nodig voor een leuk en persoonlijk cadeau voor de SINT? Maak dan gebruik van de TROLLBEADS aanbieding van Juwelier van Dijck. Een TROLLBEADS startersarmband niet voor € 145,- maar voor slechts € 89,-; dus bijna 40% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/12/2018

Scroll to top

Top

Inspiratie nodig voor een leuk en persoonlijk cadeau voor de SINT? Maak dan gebruik van de TROLLBEADS aanbieding van Juwelier van Dijck. Een TROLLBEADS startersarmband niet voor € 145,- maar voor slechts € 89,-; dus bijna 40% korting!

Inspiratie nodig voor een leuk en persoonlijk cadeau voor de SINT? Maak dan gebruik van de TROLLBEADS aanbieding van Juwelier van Dijck. Een TROLLBEADS startersarmband niet voor € 145,- maar voor slechts € 89,-; dus bijna 40% korting!

Het is altijd lastig om een origineel en persoonlijk cadeau te vinden voor de Feestdagen. Maar met TROLLBEADS heb je altijd succes. Je geeft een startersarmband en de ontvanger voegt daar kralen aan toe. Alle kralen hebben een naam en verhaal zodat je altijd je herinneringen bij je draagt.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas nu bij onze partner Juwelier van Dijck (Voorhout) een TROLLBEADS startersarmband waarbij je uit 3 verschillende combinaties kunt kiezen voor € 89,- i.p.v. € 145,-. Dat is bijna 40% Bol van Voordeel korting!!

Wist je dat Juweliers van Dijck nog een andere permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft. Meer weten? Klik op deze link!

Over TROLLBEADS
TROLLBEADS is een uniek sieradenconcept. De sieradencollectie bestaat uit kralen van zilver, goud, edelsteen en glas waarmee je, je eigen sieraad kunt vormgeven. Kies een collier of armband en ga aan de slag met het combineren van de verschillende kralen en maak zo je eigen, unieke TROLLBEADS sieraad. TROLLBEADS is als eerste begonnen met het maken van bedels 30 jaar geleden.

In de afgelopen jaren is de collectie uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedel segment. Inmiddels bestaat de TROLLBEADS collectie uit meer dan 400 bedels en worden er ieder half jaar wel weer nieuwe bedels toegevoegd. In iedere kraal zit het verhaal van de kunstenaar. En in iedere armband of collier zit het verhaal van de drager.

Over juwelier Jacques van Dijck
Juwelier van Dijck is al ruim 20 jaar gevestigd in de Herenstraat te Voorhout waar ze een mooie winkel hebben met moderne en klassieke sieraden, kindersieraden, kinderbestek en lederwaren. Ook hebben ze natuurlijk een prachtige collectie trouwringen in wit- , geel- en rood goud.
Nieuwe modellen van diverse sieraden, horlogemerken voor volwassenen, tieners en kinderen zijn volop aanwezig in de winkel. In hun atelier maken zij tevens van je oude sieraden weer een eigentijds juweel.

Het uitzoeken van een sieraad vereist bijzondere aandacht voor hoe de ontvanger of ontvangster het cadeau zal vinden, of het bij haar of hem past en of het een uiting is van wat de gever er mee bedoelt. Bij juwelier Jacques van Dijck zijn ze zich hiervan terdege bewust. Ze zijn er dan ook volledig op gericht om de gever van een cadeau te ondersteunen met deskundige adviezen. Er wordt volop de tijd genomen om de klant de keuze te laten bepalen, zodat die met een goed gevoel de deur uit gaat, in de wetenschap dat zijn of haar cadeau een brede lach op het gezicht van de ontvanger zal veroorzaken.

Wat: TROLLBEADS startersarmband (keuze uit 3 combinaties) voor € 89,- i.p.v. van € 145,-
Waar: Herenstraat 73, Voorhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-221818, www.juweliervandijck.nl, info@juweliervandijck.nl, facebook.com/JuweliervanDijck/

1,038 totaal aantal vertoningen, 12 aantal vertoningen vandaag