Een uur GRATIS Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout bij een PlateGrill New York arrangement. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 20/09/2018

Scroll to top

Top

Een uur GRATIS Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout bij een PlateGrill New York arrangement.

Een uur GRATIS Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout bij een PlateGrill New York arrangement.

Driedubbel genieten wie wil dat nu niet? Dat kan nu bij All American Bowling! Want naast en lekker potje bowlen kan je ook nog eens lekker genieten van smakelijk kwaliteitsvlees van de plate grill. En met Bol van Voordeel kan je nog eens extra lang genieten. Ook leuk voor een familie-/vrienden-/bedrijfsuitje!

De actie
Met je Bol van Voordeelpas krijg je een extra GRATIS uur bowlen bij All American Bowling als je een Plategrill New York reserveert/bestelt. Dus lekker 2 uur bowlen en daarna lekker napraten…. maar liefst niet met een volle mond.

Over Plategrill New York arrangement
Dit arrangement bestaat uit: 1 uur bowlen (met Bol van Voordeel dus 2 uur), 2 drankjes, Biefstuk, Wildzwijn, Procureurlapje, Varkenshaas, Kipfilet en Hamburger. Verder natuurlijk diverse sauzen, frietjes, stokbrood met kruidenboter, saladebar en dessertbuffet. Dit alles voor slechts € 32,50 p.p., te bestellen vanaf 4 personen. Kinderen voor de halve prijs!!

Over All AmericanBowling
All American Bowling met schitterende beelden van het typische American High Life. Het lijkt of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. En dat is nog maar het begin, want zij zijn niet alleen een schitterende bowling. Ze bieden ook Music Video Light Shows en sportieve Party Fun For Everyone. Ieder weekend wordt een bezoek aan deze bowling een compleet American Sensation. Ze hebben een heerlijke variatie aan cocktails & beers & drinks. Je maakt de party helemaal af als je met je vrienden of familie je eigen Grill Plate dinner maakt. Dan heb je een All American Party die absoluut voor herhaling vatbaar is. Kortom, wie in is voor een All American Sensation, gaat dat beleven bij All American Bowling Noordwijkerhout.
bowlen

Openingstijden All American Bowling
Maandag: 17:00 – 23:00 uur
Dinsdag en Woensdag: 14:00 – 23:00 uur
Donderdag: 13:00 – 23:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 13:00 – 00:00 uur
Zondag: 13:00-22:00 uur
Vakanties
Maandag: 17.00 – 23.00 uur
Dinsdag t/m Zondag: 12.00 – 23.00 uur

Wat: een uur GRATIS bowlen bij een New York Plategrill arrangement (vanaf 4 personen)
Waar: Langelaan 2, Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 372 202 en info@allamericanbowling.nl en www.allamericanbowling.nl

8,826 totaal aantal vertoningen, 8 aantal vertoningen vandaag