Veel voordeel bij Skicentrum Hillegom met je Bol van Voordeelpas. Korting op lessen, in de skiwinkel en op onderhoud van ski's en snowboards - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 29/01/2020

Scroll to top

Top

Veel voordeel bij Skicentrum Hillegom met je Bol van Voordeelpas. Korting op lessen, in de skiwinkel en op onderhoud van ski’s en snowboards

skicentrum hillegom bol van voordeel

De winter komt eraan dat betekent sneeuwpret. Dus trek je muts, handschoenen en skikleren maar aan en kom langs bij onze partner Skicentrum Hillegom! Voor onze pashouders hebben ze een mooie kortingsactie.

De actie
Bij afname van 6 ski- en/of snowboard lessen (€ 160,- p.p) in de maanden januari en februari krijgen Bol van Voordeel leden p.p. namelijk € 15,- korting. Perfect voor pashouders die in de wintermaanden op wintersport gaan. Voor een leuk prijsje kun je immers je kunsten op de piste perfectioneren of juist vanaf niveau 1 aanleren.

Daarnaast krijgen Bol van Voordeel pashouders ook nog eens 10% korting in de uitgebreide skiwinkel van Skicentrum Hillegom in januari en februari. Zij verkopen daar skischoenen, ski’s, helmen, sneeuwbrillen, protectiemateriaal, wasmiddelen, inlegzolen, handschoenen en sokken van de merken Dynastar, Lange, Shred, Giro, Falke, Xion en Ziener. Meer info hierover kunt u krijgen bij info@skicentrumhillegom.nl.

Professioneel onderhoud
Skicentum Hillegom biedt professioneel onderhoud voor ski en snowboards. Met de nieuwste computer gestuurde slijpmachine onderhouden wij uw ski’s op de beste professioneel manier die er bestaat. Met een Bol van Voordeelpas krijg je de maanden januari en februari € 10,- korting per set!

Wist je dat Skicentrum Hillegom nog permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer info? Klik op deze link!

skicentrum hillegom bol van voordeel

Over Skicentrum Hillegom
Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Bij indoor Skicentrum Hillegom leren zij jou skiën of snowboarden als de beste! Je krijgt skilessen of snowboardlessen op een rolbaan van hoogpolig tapijt dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Hierdoor verbeter je uitermate goed en snel je basistechniek.

Of je nou beginner bent of een gevorderde skiër en of je nu jong of oud bent, iedere sneeuwfanaat leren wij optimaal skiën of snowboarden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van hun ervaren skileraren in een gezellige en ontspannen sfeer met maximum resultaat!

Daarnaast organiseren zij in hun skicentrum de leukste kinderfeestjes, complete feesten en bedrijfsuitjes en kun je even aan de realiteit van alle dag ontsnappen in onze spannende escaperoom. Kom gauw eens langs!

Openingstijden
Maandag 9:00 – 00:00
Dinsdag 9:00 – 00:00
Woensdag 9:00 – 00:00
Donderdag 9:00 – 00:00
Vrijdag 9:00 – 00:00
Zaterdag 8:30 – 17:00
Zondag 8:30 – 17:00

Buiten het wintersportseizoen zijn zij op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend.

Wat: € 15,- korting bij afname van 6 ski en of snowboard lessen, 10% korting in de winkel bij Skicentrum Hillegom en € 10,- korting op onderhoud.
Wanneer: januari en februari 2020
Waar: Vosselaan 156, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-527120, www.skicentrumhillegom.nl, info@skicentrumhillegom.nl

1,113 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag