Verbeter je golftechniek: 20% korting op de standaard golfclinic-tarieven bij Tespelduyn! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Verbeter je golftechniek: 20% korting op de standaard golfclinic-tarieven bij Tespelduyn!

Verbeter je golftechniek: 20% korting op de standaard golfclinic-tarieven bij Tespelduyn!

Golfen is een leuke sport en bezigheid maar om er mee te beginnen is soms lastig. Het balletje is klein en de hole héél ver weg… Een goede opleiding voor de basistechniek is dus belangrijk. Daarom heeft Golfbaan Tespelduyn deze mooie aanbieding voor onze pashouders.

De actie
Tespelduyn wil het golfen graag stimuleren en daarom deze mooie aanbieding van 20% korting op de standaard golfclinic-tarieven.

Via de professionals van Golfschool Tespelduyn maak je kennis met alle slagen die golf kent. Zowel voor personen die nog nooit een balletje hebben geslagen als voor de gevorderde golfer is de golfclinic een uitdaging.

Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je het hele jaar door fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre; oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting green of chipping green en/of op het pitchveld.

Daar omheen kun je heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

Wat: 20% korting op de standaard golfclinic-tarieven
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 – 241 336, events@tespelduyn.nl en www.tespelduyn.nl

Opmerking: Een golfclinic moet tijdig gereserveerd worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de golfprofessionals wordt de dag en tijdstip bevestigd.

Loading