Verras je Valentijn met een prachtige zilveren collier met Valentijnshart bij juwelier van Dijck (Voorhout) en nu ook nog met 10% korting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/02/2019

Scroll to top

Top

Verras je Valentijn met een prachtige zilveren collier met Valentijnshart bij juwelier van Dijck (Voorhout) en nu ook nog met 10% korting

valentijn hanger

Verover je geliefde met een prachtig sieraad van juwelier van Dijck. Al eeuwenlang verrassen liefdespartners elkaar met mooie cadeaus. Wat zegt er nou meer dat je van hem of haar houdt dan een prachtig collier in de vorm van een hart. Het hart van je geliefde zal zeker overslaan van deze prachtige hanger!

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een prachtig Valentijnshart hanger en collier van juwelier van Dijck. Hartje met collier vanaf set € 35,-. Als Bol van Voordeel pashouder krijg ook nog een 10% extra korting.

De basisaanbieding
Naast de tijdelijke Valentijnsaanbieding heeft Juweliers van Dijck ook nog de permanente Bol van Voordeel aanbieding van 10% korting op de gehele collectie vanaf een besteding van €100,- . Meer weten? Klik op deze link!

Het collier
Het collier heeft een lengte van 45 cm en is van zilver net als de prachtige hanger dat tevens is ingezet met zirkonia.

valentijn hanger

Over juwelier Jacques van Dijck
Juwelier van Dijck is al ruim 20 jaar gevestigd in de Herenstraat te Voorhout waar ze een mooie winkel hebben met moderne en klassieke sieraden, kindersieraden, kinderbestek en lederwaren. Ook hebben ze natuurlijk een prachtige collectie trouwringen in wit- , geel- en rood goud.
Nieuwe modellen van diverse sieraden, horlogemerken voor volwassenen, tieners en kinderen zijn volop aanwezig in de winkel. In hun atelier maken zij tevens van je oude sieraden weer een eigentijds juweel.

Het uitzoeken van een sieraad vereist bijzondere aandacht voor hoe de ontvanger of ontvangster het cadeau zal vinden, of het bij haar of hem past en of het een uiting is van wat de gever er mee bedoelt. Bij juwelier Jacques van Dijck zijn ze zich hiervan terdege bewust. Ze zijn er dan ook volledig op gericht om de gever van een cadeau te ondersteunen met deskundige adviezen. Er wordt volop de tijd genomen om de klant de keuze te laten bepalen, zodat die met een goed gevoel de deur uit gaat, in de wetenschap dat zijn of haar cadeau een brede lach op het gezicht van de ontvanger zal veroorzaken.

Wat: 10% korting op de prachtig zilveren Valentijnshart hanger en collier
Waar: Herenstraat 73, Voorhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-221818, www.juweliervandijck.nl, info@juweliervandijck.nl, facebook.com/JuweliervanDijck/

504 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag