Was, stoom en strijk je kleren bij Stomerij-Wasserij Rein-Tex en krijg tot 45% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Was, stoom en strijk je kleren bij Stomerij-Wasserij Rein-Tex en krijg tot 45% korting!

Was, stoom en strijk je kleren bij Stomerij-Wasserij Rein-Tex en krijg tot 45% korting!

Soms komen er vlekken op je kleren die je er in geen mogelijkheid zelf van af kan wassen. Vooral tijdens de zomermaanden met de vele barbecues en talloze feesten, trouwerijen en verjaardagen krijgen je kleren er flink ‘van langs’. Stomen kan je lievelingskledingstuk (bijna) altijd redden. Vetvlekken verwijder je bijvoorbeeld makkelijk met een stoombeurt; het liefst door experts. Onze partner Stomerij-Wasserij Rein-Tex uit Hillegom is zo’n deskundige met een goede kwaliteit prijs verhouding.

De actie
Pashouders kunnen nu voordelig twee broeken (zonder vouw) laten wassen & strijken voor slechts € 12,- of drie truien/vesten laten wassen/ stomen voor slechts € 10,- (2 truien/vesten voor € 8,-). De normale prijs per stuk voor pantalons is € 7,20 en die van truien en vesten dun is € 6,-. Bol van Voordeel leden krijgen dus ruim 15% korting op het wassen, strijken en stomen van broeken en 45% korting op truien en vesten!

Ook voor horeca, bedrijven en instellingen heeft Rein-Tex een mooie Bol van Voordeelaanbieding namelijk de eerste maand 25% korting op de was- en strijkservice.

Over Stomerij-Wasserij Rein-Tex
Rein-Tex werkt voor particulieren, bedrijven, horeca en instellingen en biedt ook haal- en brengservice. De winkel is van maandag tot en met zaterdag als volgt geopend:  ma: 13.00 – 18.00 uur, di t/m vr: 09.00-18.00 uur en za: 10.00 –17.00 uur.
Rein-Tex staat voor milieuvriendelijke reiniging zowel het stomen als het wassen geschiedt met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen!

235

Dienstverlening:
– Stomerij: diverse bovenkleding (bijv. colbert, pantalon), gordijnen, dekbedden, bruidskleding enzovoorts. Leder en suède, overalls. Milieuvriendelijke reiniging!
– Wasserette: laten wassen, drogen en vouwen, persoonsgebonden was, dekbedden, slaapzakken, waterbedhoezen, enz.
– Professionele overhemden service
– Wasserij:  lakenpakketten, tafellinnen, koksbuizen, koksbroeken en sloven, overalls
– Reiniging losse tapijten: berber/wol

Voor wasbare (nette) kleding heeft Stomerij-Wasserij Rein-Tex een professionele reiniging.

Wat: 2 broeken (zonder vouw) wassen & strijken voor € 12,- of 3 truien wassen/stomen voor € 10,-. En voor horeca, bedrijven en instellingen de eerste maand 25% korting op de was- en strijkservice
Waar: : Industriekade 1A te Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252529661

logowasserij

Loading