Wat geef je met Kerst? Mooie juwelen zijn altijd een schot in de roos! Bij Juwelier van Dijck nu een fantastische Feestdagen aanbieding. Voor Bol van Voordeelpashouders namelijk tot 30% korting op juwelen van 14 karaats Goud met Zirkonia steentjes. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/12/2018

Scroll to top

Top

Wat geef je met Kerst? Mooie juwelen zijn altijd een schot in de roos! Bij Juwelier van Dijck nu een fantastische Feestdagen aanbieding. Voor Bol van Voordeelpashouders namelijk tot 30% korting op juwelen van 14 karaats Goud met Zirkonia steentjes.

Kerst juwelen aanbieding bol van Voordeel

De Feestdagen zijn een periode om wat meer tijd te besteden aan de mensen waarom je geeft en houdt. En natuurlijk horen hier leuke en mooie cadeautjes bij en wat is er nou een leuker cadeau om iemand te geven dan een sprankelend juweel of nog mooier een bijpassend setje  juwelen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas nu bij onze partner Juwelier van Dijck (Voorhout) een drietal juwelen van 14 karaats Goud met Zirkonia steentjes. Dat is zo’n 30% Bol van Voordeel korting!!
– Ring van € 149, i.p.v. € 199,-
– Oorknoppen € 99,- i.p.v. € 139,-
– Hanger € 69,- i.p.v. € 99,-

kerst aanbieding juwelen Bol van Voordeel

 

Wist je dat Juweliers van Dijck nog een andere permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft. Meer weten? Klik op deze link!

Over juwelier Jacques van Dijck
Juwelier van Dijck is al ruim 20 jaar gevestigd in de Herenstraat te Voorhout waar ze een mooie winkel hebben met moderne en klassieke sieraden, kindersieraden, kinderbestek en lederwaren. Ook hebben ze natuurlijk een prachtige collectie trouwringen in wit- , geel- en rood goud.
Nieuwe modellen van diverse sieraden, horlogemerken voor volwassenen, tieners en kinderen zijn volop aanwezig in de winkel. In hun atelier maken zij tevens van je oude sieraden weer een eigentijds juweel.

Het uitzoeken van een sieraad vereist bijzondere aandacht voor hoe de ontvanger of ontvangster het cadeau zal vinden, of het bij haar of hem past en of het een uiting is van wat de gever er mee bedoelt. Bij juwelier Jacques van Dijck zijn ze zich hiervan terdege bewust. Ze zijn er dan ook volledig op gericht om de gever van een cadeau te ondersteunen met deskundige adviezen. Er wordt volop de tijd genomen om de klant de keuze te laten bepalen, zodat die met een goed gevoel de deur uit gaat, in de wetenschap dat zijn of haar cadeau een brede lach op het gezicht van de ontvanger zal veroorzaken.

Wat: tot 30% korting op 14 karaats juwelen met Zirkonia steentjes
Waar: Herenstraat 73, Voorhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-221818, www.juweliervandijck.nl, info@juweliervandijck.nl, facebook.com/JuweliervanDijck/

318 totaal aantal vertoningen, 27 aantal vertoningen vandaag