Wegens succes verlengd!! Maar liefst 25% korting op RAY-BAN zonnebrillen bij Eye Wish Opticiens te Lisse met Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 20/09/2018

Scroll to top

Top

Wegens succes verlengd!! Maar liefst 25% korting op RAY-BAN zonnebrillen bij Eye Wish Opticiens te Lisse met Bol van Voordeel.

Smits Optiek Ray-Ban

Het is zomer en dat betekent vakantie en veel zon en dus is het tijd voor een nieuwe zonnebril. Bij deze zoektocht helpt Bol van Voordeel graag. Deze keer heeft onze partner Eye Wish Opriciens uit Lisse een mooie aanbieding voor je: want bij wie staat een Ray-Ban zonnebril niet fantastisch?

De actie
Pashouders krijgen met hun Bol van Voordeelpas 25% korting op de hele collectie Ray-Bans. Perfect als je deze vakantie een top merk zonnebril op de kop wilt tikken voor een zacht prijsje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Eye Wish Lisse
Bij Eye Wish Opticiens in Lisse vind je altijd de bril die bij je past. Bij hen kies je uit het meest gevarieerde assortiment brillen, zonnebrillen, lenzen en leesbrillen. Verder staat service, professionaliteit en daadwerkelijke aandacht voor de klant centraal bij Eye Wish Lisse. Zij vinden het mooiste van hun werk als klanten met een glimlach (en een mooie bril) op hun gezicht de winkel verlaten, daar worden zij nou echt blij van.

Loop gerust binnen en maak kennis met Eye Wish Opiciens Lisse. Oogmeting bij voorkeur op afspraak.

 

 

Wat: 25% korting op de gehele collectie Ray-Ban brillen
Waar: Blokhuis 1, 2161 EV in Lisse
Wanneer: tot en met 31 december 2018
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-416716

 

3,450 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag