Wil je, je badkamer opknappen of je huis uitbouwen of verbouwen? Maak dan gebruik van de verschillende mooie Bol van Voordeel aanbiedingen van Trimasta Service uit Sassenheim. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Wil je, je badkamer opknappen of je huis uitbouwen of verbouwen? Maak dan gebruik van de verschillende mooie Bol van Voordeel aanbiedingen van Trimasta Service uit Sassenheim.

Trimasta klusbedrijf verbouwing bol van voordeel

In je huis moet je, je thuis voelen en dat betekent dat je soms na een aantal jaren iets wilt veranderen in je huis omdat het niet meer past in het huidige tijdsbeeld of omdat je smaak wat verandert is in de loop der jaren. Of je gezinssituatie is verandert en je hebt meer ruimte nodig maar je wilt niet verhuizen. Dan is het goed om gebruik te maken van de aanbiedingen van onze partner Klusbedrijf Trimasta Service.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kan je gebruik maken van de volgende aanbiedingen van Klusbedrijf Trimasta Service:
• Laat je badkamer verbouwen door Trimasta Service en zij bouwen een gratis infrarood paneel in de douchehoek t.w.v. €950,- ex. btw of ontvang 10% korting.
• Wilt je samen met je buurman een uitbouw en we mogen deze alle twee tegelijk, ontvang je naast een gratis groen duurzaam dak of lichtstraat ook nog eens beide 10% korting op de offerte.
• Verbouwingen tot €40 000,- incl. btw met Bol van Voordeelpas: 10 % korting.
• Verbouwing vanaf 40.000 incl. btw met Bol van Voordeelpas: 10 % korting + gratis interieur- en kleur advies van onze vaste styliste t.w.v. €750 ex btw.
• Bij een uitbouw van minimaal 20m2 krijg je een gratis lichtstraat van 2000x1000mm of groen duurzaam dak t.w.v. €2000,-

Trimasta klusbedrijf verbouwing bol van voordeel

Over Trimasta Service
Trimasta staat voor kwaliteit. Dat is te zien aan het hoge afwerkingsniveau, materiaalgebruik en de vaste leveranciers waarmee wij werken. Daarnaast zijn alle klussen die wij uitvoeren maatwerk en wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft namelijk andere wensen en behoeften. Dat betekent dat wij flexibel zijn; want als er tijdens een project toch nog een wijziging gewenst is, dan doen wij er alles aan om dat te bewerkstelligen.

Wat: verschillende aanbiedingen bij verbouwingen
Waar: Madam Curriestraat 22d, 2271 TW Sassenheim
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-42142297, info@trimasta.nl en www.trimasta.nl

Loading