Wil jij ook genieten van een lekkere kop biologische koffie of thee met 50% korting op een punt Olmenhorst appeltaart? Dat kan bij de Oude Pastorie in Lisse… - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/07/2019

Scroll to top

Top

Wil jij ook genieten van een lekkere kop biologische koffie of thee met 50% korting op een punt Olmenhorst appeltaart? Dat kan bij de Oude Pastorie in Lisse…

Wil jij ook genieten van een lekkere kop biologische koffie of thee met 50% korting op een punt Olmenhorst appeltaart? Dat kan bij de Oude Pastorie in Lisse…

Wat is er nou eigenlijk lekkerder dan even een kop koffie of thee drinken onder genot van een heerlijke appelpunt? En het is helemaal super als dat niet alleen lekker is maar ook nog eens duurzaam en biologisch. Eigenlijk de ideale wereld! En die is te vinden bij de Oude Pastorie in Lisse.

De Actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij de Oude Pastorie te Lisse bij een kop koffie of thee maar liefst 50% op een heerlijk stuk biologische appeltaart van de Olmenhorst.

Over de Oude Pastorie
De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar je samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Bij De Oude Pastorie delen zij graag met jou hun passie voor smakelijke biologische gerechten met een twist van de Oudhollandse keuken. Je bent daarom van harte welkom om bij hen aan te schuiven voor een biologisch ontbijt, lunch, borrel of drankjes, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. Voor heerlijke broodjes, salades en borrelplateaus, vol met overheerlijke gerechten die je samen kunt delen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen is gedacht, ze hebben speciaal voor hen een 100% biologisch baby- en kindermenu opgesteld, waaronder verse babyvoeding en speltpannenkoeken.

De Oude Pastorie maakt zoveel mogelijk gebruik van pure en seizoensgebonden producten die altijd biologisch zijn, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Wij letten vooral op natuurlijke, gezonde suikers en voedingsmiddelen die mineralen en vitaminen bevatten. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, of het nu om het ontbijt, lunch of borrel gaat, we hebben altijd meerdere keuzes. Eet je 100% vegan of vegetarisch? Juist dan hebben we een ruim aanbod, iedereen is dan ook van harte welkom!

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag tussen 09:00 – 20:00 uur. Elke dag is het mogelijk om te komen dineren en ze werken op reservering, maar als de deur open staat is iedereen meer dan welkom.

Wat: 50% korting op het appeltaartpunt bij een kop koffie of thee
Waar: Grachtweg 2, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-204004, info@deoudepastorielisse.nl, www.deoudepastorielisse.nl

10,425 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag