Eerste winnaar helikoptervlucht bekend! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 26/10/2021

Scroll to top

Top

Eerste winnaar helikoptervlucht bekend!

helivliegen-win-actie-winnaar

De eerste 50 deelacties van onze helicopter-actie zijn binnen dus we kunnen één van jullie blij maken met een helikoptervlucht van 7 minuten boven de bloeiende Bollenstreek.

En de winnaar is…
Joke van Kesteren – Zandwijk uit Sassenheim! Van harte gefeliciteerd. We zullen contact met je opnemen via Facebook Messenger om alle details van je vlucht te bespreken. Veel plezier gewenst!

Maar ook alle andere deelnemers aan de actie maken nog kans op een helicoptervlucht want bij 100 deelacties verloten we weer een helicoptervlucht dit keer zelfs eentje van 10 minuten.

Zelf ook vliegen?
Dan kun je gebruik maken van onze actie: 50% korting op een helikoptervlucht boven de Bollenstreek. Pashouders van Bol van Voordeel profiteren van €79,- korting! Je betaalt namelijk geen €139,- voor een helikoptervlucht, maar €59,99! Dat is inclusief een helikopterintroductie van 15 minuten door een ervaren piloot, die je ook uitleg geeft over de bediening en aerodynamica van een helikopter. Daarna geniet je van een helikoptervlucht van 7 minuten. Meteen boeken? Dat doe je hier. Eerst de aanbieding bekijken? Dat doe je hier.

 4,546 total views,  1 views today