Al eens een geweldige Winter-BBQ geprobeerd? Misschien nog wel leuker dan in de zomer en zeker net zo smakelijk. Probeer het eens en geniet van een heerlijke BBQ en van 10% Bol van Voordeel korting bij onze partner Be My Guest. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 29/01/2020

Scroll to top

Top

Al eens een geweldige Winter-BBQ geprobeerd? Misschien nog wel leuker dan in de zomer en zeker net zo smakelijk. Probeer het eens en geniet van een heerlijke BBQ en van 10% Bol van Voordeel korting bij onze partner Be My Guest.

Al eens een geweldige Winter-BBQ geprobeerd? Misschien nog wel leuker dan in de zomer en zeker net zo smakelijk. Probeer het eens en geniet van een heerlijke BBQ en van 10% Bol van Voordeel korting bij onze partner Be My Guest.

Het is dan wel geen zomer maar toch is het de ideale tijd om te BBQ-en want het is altijd de ideale tijd voor een BBQ. Tijdens de winter kleden we de BBQ dan ook aan met allerlei extra’s (naar wens) zoals een tent met heaters, heerlijke Glühwein of  warme choco met voor de liefhebber een scheutje rum etc. Om onze pashouders kennis te laten maken met een Winter -BBQ hebben we een smakelijke Bol van Voordeel aanbieding. Onze partner Be my Guest is namelijk niet alleen een top-cateraar maar weet ook een top-BBQ te verzorgen.

De actie
Met je Bol van Voordeelpas 10% korting op BBQ-assortimenten bij partycateraar Be My Guest. De BBQ assortimenten waaruit u kunt kiezen zijn: Nice 2 Meat, Amsterdamned en Good Times. Bekijk de drie BBQ-assortimenten deze link. Je kunt ook je bestelling telefonisch doorgeven op 06-24265272. Kortom een aanbod om van te smullen!

Wist je dat Be My Guest ook nog een andere permanente Bol van Voordeelaanbieding heeft? Klik voor meer info op deze link.

Over Partycatering Be My Guest
Goed eten met een persoonlijke service is het devies van Be My Guest. Culinair gezien zijn zij erg veelzijdig en bieden een ruim assortiment. Je kunt kiezen uit onderstaande producten:
·         Cateren van borrelhapjes
·         Cateren van buffetten
·         BBQ catering
·         Tapas
·         ‘Walking dinner’
·         Catering van vergaderingen
Er is echter nog veel meer mogelijk. Ze bespreken graag je wensen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!

Wat: 10% korting op BBQ-assortimenten vanaf 10 personen
Wanneer: 31 maart 2019
Waar: Stijn Streuvelsplantsoen 6, 2182 ZH Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 06-24265272, www.cateraar-bollenstreek.nl en www.cateringbemyguest.nl

 

 

2,607 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag