Zelf Verhuizen! Nu super gemakkelijk met de nieuwe doe-het-zelf Verhuiscontainer service van Oomen Verhuizers en extra voordelig met het GRATIS Bol van Voordeel Verhuispakket. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Zelf Verhuizen! Nu super gemakkelijk met de nieuwe doe-het-zelf Verhuiscontainer service van Oomen Verhuizers en extra voordelig met het GRATIS Bol van Voordeel Verhuispakket.

Zelf Verhuizen! Nu super gemakkelijk met de nieuwe doe-het-zelf Verhuiscontainer service van Oomen Verhuizers en extra voordelig met het GRATIS Bol van Voordeel Verhuispakket.

Verhuizen is een flinke klus maar voor degenen die het zelf willen doen, is er nu de doe-het-zelf Verhuiscontainer service van Oomen Verhuizers: online boek je een grote Verhuiscontainer die Oomen Verhuizers bij u voor de deur zet en die jezelf in je eigen tempo kan inladen. Zij plaatsen vervolgens de Verhuiscontainer weer voor je nieuwe huis op een door jou gewenste dag en je plaatst je inboedel zelf in je nieuwe huis. Geen stress, geen busje huren, niet 5 keer heen-en-weer rijden, geen toestanden. Gemakkelijk alles in een keer zelf in-en uitladen voor uw deur en Oomen Verhuizers doet de rest.

Het aanbod
De Verhuiscontainer-dienst kost €325,- (incl. BTW). En op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een gratis Verhuispakket in bruikleen, bestaande uit:
– 30 professionele verhuisdozen
– 10 verhuisdekens
– 3 spanbanden
– meubelhondje/meubeltransporter

 

Over Oomen Verhuizers
Oomen Verhuizers staan bekend als dé erkende verhuizer van de Duin- en Bollenstreek.

Zij zijn niet alleen een Erkend Verhuisbedrijf maar bieden veel meer, eigenlijk elke oplossing voor je verhuizing:
– een webshop voor allerlei verhuismaterialen.
– online boeken van een verhuislift inclusief bediening; capaciteit: 400kg, 29 meter hoog.
– verhuizen per uur: je bestelt een verhuiswagen met verhuizer(s) en je rekent af voor de bestede uren. Zelf helpen mag natuurlijk, zo bespaar je kosten en betaal je nooit teveel.
– opslag van inboedels: Oomen Verhuizers beschikt over drie beveiligde en verwarmde opslaglocaties in Leiden, Katwijk en Sassenheim waar je inboedel voor elke gewenste termijn kan worden opgeslagen. Van één dag tot onbepaalde tijd.
– verhuur van nieuwe, geventileerde verhuiscontainers met een houten gelakte vloer voor tijdelijke opslag, ook bij jou voor de deur. Handig bij een verbouwing!
– en natuurlijk compleet verzorgde verhuizingen door een Erkend Verhuisbedrijf, desgewenst met inpakken, de- en montage van meubelstukken, af- en ophangen van lampen, etc.

Oomen Verhuizers heeft haar vestiging in Katwijk en bestrijkt het werkgebied tussen Den Haag, Haarlem en Alphen aan den Rijn. Doordat zij werken met zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers, de nieuwste apparatuur en de mooiste verhuiswagens, kunnen zij je verhuizingen van de allerhoogste kwaliteit garanderen. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan herstelt Oomen Verhuizer direct. En je bent standaard uitstekend verzekerd tot een bedrag van minimaal €100.000,-

Wat: Gratis Bol van Voordeel Verhuispakket bij de doe-het-zelf service met een Verhuiscontainer
Waar: Taanderstraat 18b, 2222BE Katwijk. Opslaglocaties in Katwijk, Sassenheim en Leiden
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071 889 20 06, info@oomenverhuizers.nl en www.oomenverhuizers.nl

 

 11,757 total views,  2 views today