Zo wordt borrelen nog gezelliger met een GRATIS bittergarnituur bij de Heerekamer (Lisse). Weer zo’n smakelijke Bol van Voordeel aanbieding - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/02/2023

Scroll to top

Top

Zo wordt borrelen nog gezelliger met een GRATIS bittergarnituur bij de Heerekamer (Lisse). Weer zo’n smakelijke Bol van Voordeel aanbieding

De Heerekamer borrelplank Bol van Voordeel aanbieding

Wat is er nu gezelliger dan even een ‘borrel’ te pakken met collega’s, vrienden en/of vriendinnen in een leuke kroeg. Gezellig even bijkletsen en de laatste roddels delen. Daar hoort naast een ‘borrel’ natuurlijk ook een lekker hapje bij. En onze partner restaurant De Heerekamer heeft hiervoor de perfecte aanbieding.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij restaurant De Heerekamer bij een bestelling van een van hun heerlijk flessen huiswijn een GRATIS smakelijk bijpassend bittergarnituur (t.w.v. € 12,-). Zo maak je, je borrel nog leuker!

Wist je de Heerekamer nog een andere lekkere aanbieding heeft? Meer info klik op deze link!


Over De Heerekamer

Als je een avond samen, met vrienden of familie uit eten gaat, wil je niet alleen lekker eten maar je wilt iets beleven waaraan je met plezier terugdenkt.

De Heerekamer wil je een avond geven waaraan je met plezier terugdenkt in alle opzichten. Zij willen je verrassen en entertainen met unieke gerechten in een prettige ambiance. Dineren moet volgens hun optiek meer een beleving zijn, de gerechten afgestemd op de seizoenen van het jaar maar soms eigenwijs anders en een perfecte combinatie met goede wijnen. Tevens willen zij je ontvangen in een warme huiselijke sfeer, waarin je, je prettig voelt en gewoon lekker jezelf kunt zijn. Kortom de Heerekamer wil alle zintuigen prikkelen, smaak, geur, licht en geluid.

Wat: GRATIS bittergarnituur bij bestelling van een fles huiswijn
Waar: Heereweg 200, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-745105, www.deheerekamer.nl en info@deheerekamer.nl

 11,719 total views,  4 views today