Nu maar liefst 50% Bol van Voordeel korting op alle soorten koffie bij McCafé Hillegom - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/09/2023

Scroll to top

Top

Nu maar liefst 50% Bol van Voordeel korting op alle soorten koffie bij McCafé Hillegom

McCafe Bol van Voordeel McDonalds

Nederlanders en koffie vormen al eeuwenlang een mooie combinatie. En de laatste jaren worden we verwend met steeds nieuwere koffievarianten zoals: Cappuccino, Espresso, Caffè Latte en Latte Macchiato. Het is niet altijd eenvoudig om deze varianten thuis te maken maar wel zo lekker om op zijn tijd van te genieten. En dat genieten kan nu simpel en goedkoop bij McCafé in Hillegom.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel krijg je maar liefst 50% korting op alle soorten koffie, van een lekker bakje koffie tot een Large Caffè Latte. Natuurlijk zijn alle koffies bereid met passie en met versgemalen 100% arabica bonen. Daarnaast is al hun koffie en thee afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.


Wist je dat McCafé naast lekkere koffie ook overheerlijke patisserie verkoopt zoals een smakelijke donuts, verse croissants en overheerlijke brownies.

McCafe Bol van Voordeel McDonalds

Over McDonalds Hillegom
Iedereen is van harte welkom in het restaurant, zowel binnen als op het terras. Natuurlijk kun je ook van je favoriete McDonald’s producten genieten met McDrive of Take Out. De veiligheid en gezondheid van jou en hun medewerkers heeft de hoogste prioriteit bij de inrichting van het restaurant. Let daarom goed op de aangegeven regels en aanwijzingen van de crew.

Wat: 50% korting op alle soorten en maten koffie
Waar: Arnoudstraat 5, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Info: 0252 – 530625 en www.mcdonaldsrestaurant.nl/hillegom

Loading