Skip to main content

Veelgestelde vragen

Wat is Bol van Voordeel?

Bol van Voordeel is het leukste kortingsprogramma in de Duin- en Bollenstreek. Met de kortingspas ben jij voordeliger uit bij alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Bol van Voordeelprogramma. Gezellig samen uit eten voor een leuk bedrag, mooie schoenen voor een aantrekkelijke prijs, gratis workshops, lekker sporten, leuk servies voor een nog leukere prijs, korting op hobbymateriaal, zoals schilderen of breien, een gezellig dagje weg, voordelig nieuwe onderdelen voor je fiets bestellen en noem maar op!

Hoe word ik lid?

Heel simpel: je hoeft alleen het aanvraag formulier in te vullen, de pas af te rekenen en dan zorgen wij ervoor dat je snel de Bol van Voordeelpas op de mat hebt. Je kunt direct gebruik maken van de aanbieding zodra je je aangemeld hebt.

Wat kost lidmaatschap?

Je kunt je Bol van Voordeelpas aanschaffen voor eenmalig €10,-.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van één pas?

De pas is bestemd voor één persoon en staat op naam.
Wil je meerdere passen voor één gezin? Dan kun je meerdere passen aanvragen.

Ik ben mijn pas kwijt. Wat nu?

Voor €10,- vraag je opnieuw je pas aan. Dat kan via onderstaande button.

Ik woon niet in de Bollenstreek, kan ik dan wel lid worden?

Ja, natuurlijk! Bol van Voordeel is voor iedereen. Dus ook voor jou! De aanbiedingen richten zich voornamelijk op de Duin- en Bollenstreek, maar uiteraard mag je ook een Bol van Voordeelpas aanvragen als je buiten de regio woont. Geen probleem!

Hoe lang is de Bol van Voordeelpas geldig?

De pas kost eenmalig € 10,-.
We behouden ons het recht voor om de pas in de toekomst wellicht jaarlijks te beprijzen.

Ik heb een oude Bol van Voordeelpas, is die nog geldig?

Ja, deze passen zijn nog gewoon geldig

Ik ben op zoek naar een aanbieding, maar hij staat er niet bij. Wat nu?

Mis je iets in ons aanbod? Of heb je leuke ideeën of tips voor nieuwe uitjes, producten en diensten? Je kunt het ons altijd laten weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kan ook zijn dat de aanbieding die je zoekt al verlopen is.

Wat is Bol van Voordeel XL?

Bol van Voordeel XL betekent nog meer goed nieuws voor je portemonnee! XL-aanbiedingen bieden je namelijk minimaal 30% korting.  Je kunt de XL-aanbiedingen herkennen aan het XL-logo en je zult ze voorbij zien komen als e-deal in de nieuwsbrief. 

Ik heb een eigen bedrijf en ik wil partner worden van Bol van Voordeel. Kan dat?

Ja, natuurlijk kan dat! Leuk zelfs, want hoe meer bedrijven meedoen met ons programma, hoe meer en leukere aanbiedingen we samen kunnen verzinnen voor de Bol van Voordeelpashouders! Je kunt via onderstaande button het formulier invullen en dan nemen we snel contact met je op!

Ik doe mee met Bol van Voordeel met mijn bedrijf. Hebben jullie promotiemateriaal?

Jazeker. We hebben Bol van Voordeelstickers die je op het raam kunt plakken. Zo kunnen consumenten al buiten de winkel zien dat je deelnemer bent van Bol van Voordeel. Daarnaast hebben we ook ander promotiemateriaal, zoals stoepbordposters en posters voor bij de kassa. Stuur ons even een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kan ik de nieuwsbrief ontvangen?

Door je eenvoudig in te schrijven via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Afmelden kan ook altijd, daar hoef je je dus ook niet druk over te maken.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons bereiken via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt ons bellen op 0252-787000.