Bij aankoop van ieder draaiKiepraam/deur bij onze partner DW Kozijnen (Katwijk) gratis het PADK-ventilatiebeslag ter waarde van € 150,- per draaikiepraam/deur. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Bij aankoop van ieder draaiKiepraam/deur bij onze partner DW Kozijnen (Katwijk) gratis het PADK-ventilatiebeslag ter waarde van € 150,- per draaikiepraam/deur.

Bol van Voordeel DW kozijnen

Er zijn meerdere redenen om je kozijnen/deuren te laten vervangen. De meest voorkomende redenen zijn ouderdom, slechte isolatie, veiligheid of de uitstraling van je woning. Voor alle gevallen geldt dat reparatie ook mogelijk is, maar vervangen vaak voordeliger is. Het belangrijkste hierbij is dat je niet wacht met actie ondernemen, daardoor kan de situatie alleen maar verslechteren. En natuurlijk geldt als je het doet laat het dan doen door een echte specialist zoals onze partner DW Kozijnen BV.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner DW Kozijnen te Katwijk gratis het PADK-ventilatiebeslag (Parrallel Afstelbaar DraaiKiepraam/deur) ter waarde van € 150,- per draaiKiepraam/deur dat je aankoopt.
Met dit ventilatiebeslag kan je slim ventileren. Bijvoorbeeld bij regen en wind kan je de woning veilig verlaten terwijl het raam nog geopend is. Kortom: verse lucht wanneer je wilt.


Over het PADK-ventilatiebeslag (Parallel Afstelbaar DraaiKiepraam/deur)
Kantelen of wijd openzetten dat zijn de twee opties bij een draaikiepraam met traditioneel draaikiep-beslag. Maar met het PADK-ventilatiebeslag is nu een nieuw tijdperk aangebroken: via de parallelafstelling zorg je voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht. Tussen het kozijn en de vleugel (draaideel) ontstaat een max. 6mm smalle kier rondom. Verse lucht kan binnenstromen, regen blijft bij barre weersomstandigheden veilig buiten.

Bol van Voordeel DW kozijnen


Ook inbrekers hebben geen schijn van kans. Want PADK-ventilatiebeslag biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraakbeveiliging! Ervaar deze nieuwe comfortklasse. Tocht en dichtslaande draaikiepramen/deuren zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan een gekanteld raam. Op die manier zorgt het intelligente PADK-vensterbeslag voor optimaal woongemak.


Over DW Kozijnen BV
DW Kozijnen BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van fabricage en montage en dat zorgt ervoor dat je bij hen terecht kunt voor topkwaliteit kunststof gevelelementen zoals kozijnen, deuren en dakkapellen. DW Kozijnen BV maakt haar gevelelementen van hoogwaardig kunststof in hun eigen fabriek in Katwijk en de fabricage voldoet aan de voorschriften van VEKA.


Onze geschoolde monteurs hebben ruime ervaring in het plaatsen van onze kunststof gevelelementen en u krijgt zelfs 10 jaar garantie op de montage en de kunststof profielen van VEKA.


Wat: een gratis PADK-ventilatiebeslag t.w.v. €150,- per draaikiepraam/deur
Waar: Taanderstraat 18, 2222 BE Katwijk aan Zee
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 071-3313505, info@dwkozijnen.nl, www.dwkozijnen.nl

Loading