Genieten van een heerlijke en gezellige Luxe High Tea bij ‘Het Tussenstation’ te Lisse. Nu extra genieten met de Bol van Voordeel korting van meer dan 33%. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Genieten van een heerlijke en gezellige Luxe High Tea bij ‘Het Tussenstation’ te Lisse. Nu extra genieten met de Bol van Voordeel korting van meer dan 33%.

Het Tussenstation high tea Bol van Voordeel

Een kopje thee drinken met jezelf is eigenlijk al heerlijk. Lekker met opgetrokken benen op de bank, een goed tijdschrift erbij, een versgebakken lekkernij en rust. Maar thee drinken met je vriendinnen is natuurlijk ook heel gezellig! Voeg daar het woordje ‘high’ bij en je hebt gegarandeerd een fantastische middag.

In goed gezelschap kun je genieten van een echte High Tea met een glaasje bubbels. Samen met je familie of vrienden en vriendinnen bijkletsen in een bijzondere entourage en je door de bediening in de watten laten leggen. Kies voor een High Tea bij restaurant ‘Het Tussenstation’ te Lisse.

De actie
De Luxe High Tea bij ‘Het Tussenstation’ is een echter verwennerij en op een bijzonder locatie. Op vertoon van je Bol van Voordeelpas betaal je als je een Luxe High Tea reserveert bij ‘Het Tussenstation’ niet € 29,50 maar slechts € 19,50 per persoon; dat is meer dan 33% Bol van Voordeelkorting. Let op! Reserveren verplicht!

Het Tussenstation high tea Bol van Voordeel

Luxe High Tea
De Luxe High Tea bij Het Tussenstation Lisse is een echte verwennerij:

  • Glas bubbels
  • Onbeperkt thee van Damman
  • Huisgemaakt smoothie van vers fruit
  • Verschillende zoete lekkernijen zoals scones, bonbons, macarons en nog veel meer
  • Soepje
  • Hartige hapjes
  • Sandwiches met diverse soorten beleg
  • Kroketje
  • Van 29,50 voor 19,50 per persoon.

Over ‘Het Tussenstation’
Ontdek de magie van eten in een rijksmonument “Het Tussenstation” van Lisse. Met zijn eigentijdse inrichting is het of je bij Het Tussenstation in een andere wereld stapt. Begin de dag met een heerlijke verse croissant en een glas jus d’orange als ontbijt. Lekker lunchen is bij ons een pure verwennerij. Je kunt iedere dag kiezen uit diverse warme en koude broodjes en salades, die door onze ervaren chefs worden klaargemaakt. Je kunt er ook glutenvrij lunchen.

Wat: Een Luxe High Tea voor € 19,50 per persoon i.p.v. € 29,50 per persoon. Reserveren verplicht!
Waar: Stationsweg 59, Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-422202, www.hettussenstationlisse.nl en info@hettussenstationlisse.nl

Loading