Met zijn tweetjes genieten van een heerlijke lunchplank bij ‘De Heerekamer’ (Lisse) voor slechts € 25,- dat is 36% Bol van Voordeel korting. Eet smakelijk! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Met zijn tweetjes genieten van een heerlijke lunchplank bij ‘De Heerekamer’ (Lisse) voor slechts € 25,- dat is 36% Bol van Voordeel korting. Eet smakelijk!

<strong>Met zijn tweetjes genieten van een heerlijke lunchplank bij ‘De Heerekamer’ (Lisse) voor slechts € 25,- dat is 36% Bol van Voordeel korting. Eet smakelijk!</strong>

Wat ie er nou leuker om even met een vriend, vriendin, familielid of zakenrelatie bij te praten tijdens een lekkere en informele lunch. Een gezellige plek om eens te lunchen in de Bollenstreek is ‘De Heerekamer’ in Lisse  en met onze Bol van Voordeel aanbieding is het helemaal smullen geblazen.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van  Voordeelpas kan je gebruik maken van de Lunchplank aanbieding van De Heerekamer. Je betaalt met Bol van Voordeel slechts € 25,- voor een lunchplank voor 2 personen, normale prijs € 17,- p.p. Dus maar liefst 36% korting!!

De Lunchplank bestaat uit een proeverij van hun meest populaire lunchgerechten en seizoen specials. De Heerekamer is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Bol van Voordeel De Heerekamer Lunch

Over De Heerekamer
Als je een avond samen, met vrienden of familie uit eten gaat, wil je niet alleen lekker eten maar je wilt iets beleven waaraan je met plezier terugdenkt.

De Heerekamer wil je een avond geven waaraan je met plezier terugdenkt in alle opzichten. Zij willen je verrassen en entertainen met unieke gerechten in een prettige ambiance. Dineren moet volgens hun optiek meer een beleving zijn, de gerechten afgestemd op de seizoenen van het jaar maar soms eigenwijs anders en een perfecte combinatie met goede wijnen.

Tevens willen zij je ontvangen in een warme huiselijke sfeer, waarin je, je prettig voelt en gewoon lekker jezelf kunt zijn. Kortom de Heerekamer wil alle zintuigen prikkelen, smaak, geur, licht en geluid.

Wat: 36% korting op een Lunchplank voor 2 personen
Waar: Heereweg 200, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-745105, www.deheerekamer.nl en info@deheerekamer.nl

Loading