De mooiste en nieuwste woontrends vind je op www.shopdetrend.nl van onze partner VAN NES wonen met comfort. En alles ook nog eens met 10% Bol van Voordeel korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/05/2024

Scroll to top

Top

De mooiste en nieuwste woontrends vind je op www.shopdetrend.nl van onze partner VAN NES wonen met comfort. En alles ook nog eens met 10% Bol van Voordeel korting!

Van Nes wonen met comfort Bol van Voordeel

Ben je op zoek naar de nieuwste woontrends en inspiratie om jouw huis weer helemaal op en top te maken. Bezoek dan de website www.shopdetrend.nl van VAN NES wonen met comfort. En laat je inspireren door de nieuwste en mooiste woontrends & -ideeën

Het aanbod
Op de gehele collectie in de webshop www.shopdetrend.nl krijg je 10% Bol van Voordeel korting als je een on-line aankoop doet. Om deze korting te krijgen, stuur een mail naar info@shopdetrend.nl met je contactgegevens en je Bol van Voordeel nummer. Daarna ontvang je de unieke kortingscode die je kunt gebruiken bij je bestelling.

Wist je dat Shop de Trend ook nog een leuke Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten hierover, klik op deze link: https://bolvanvoordeel.nl/?p=10680.

Inspiratiehuis van Nes Bol van Voordeel
Het Inspiratiehuis Van Nes

Over Shop de Trend
Shop de Trend heeft altijd de laatste trends in huis voor het interieur. Heerlijk online de meest stijlvolle accessoires, prachtige meubels en nieuwste behang shoppen. Ze houden de laatste interieur trends in de gaten en zorgen dat ze zo snel mogelijk te verkrijgen zijn in de webshop. Zo kan iedereen een trendy interieur creëren.

VAN NES wonen met comfort is weer onderdeel van Installatiebedrijf van Nes. Van Nes is een echt familiebedrijf waar alles draait om vakwerk, design, techniekservice en onderhoud. Daarnaast voorzien zij, je ook graag van gedegen advies! In het Van Nes Inspiratiehuis komen al hun diensten samen. Alles voor comfortabel wonen vind je onder één dak. 

Van badkamers, opstellingen met zorgaanpassingen en wellness tot interieur en open haarden in alle budgetten. Loop door verschillende ruimtes in allerlei interieurstijlen en laat je inspireren!

Ook voor een interieur- en kleuradvies bent u bij het VAN NES wonen met comfort aan het juiste adres. Zij denken graag mee en adviseren over de beste oplossingen en (technische) mogelijkheden.

Wat: 10% Bol van Voordeelkorting bij een on-line bestelling op de gehele collectie van www.shopdetrend.nl
Waar: Smelterij 37, 2211 SH Noordwijkerhout
Hoe: Vraag je kortingscode aan via info@shopdetrend.nl
Info: 0252-376469, info@shopdetrend.nl, www.shopdetrend.nl

Van Nes wonen met comfort Bol van Voordeel

Loading