Een heerlijk en professioneel schoongemaakt terras, vlonder, steiger en/of oprit nu ook nog met 10% Bol van Voordeelkorting bij 123 Terrasreinigen uit Nieuw Vennep! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Een heerlijk en professioneel schoongemaakt terras, vlonder, steiger en/of oprit nu ook nog met 10% Bol van Voordeelkorting bij 123 Terrasreinigen uit Nieuw Vennep!

123 TERRAS REINIGEN BOL VAN VOODEEL

Een tuin wordt pas een jouw eigen tuin met een fijn terras waar je heerlijk kan ontspannen en kan genieten van het weer en de natuur in je tuin. Maar een terras is onderhevig aan de elementen en wordt dan ook in de loop van de tijd vies. Daarom is het noodzakelijk om je terras af en toe eens flink onderhanden nemen. Dat kan jezelf doen maar waarom al die tijd en moeite besteden als je het ook kan uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Zij hebben de juiste apparatuur, kennis en ervaring om je tuinterras grondig en efficiënt te reinigen. Dat is wel zo makkelijk!😊

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van voordeelpas krijg je 10% op de kosten voor het reinigen van je terras, vlonder, steiger of oprit bij onze partner ‘123 Terrasreinigen’ uit Nieuw Vennep. Dit gebeurt niet alleen professioneel maar ook duurzaam en milieubewust.

123 TERRAS REINIGEN BOL VAN VOODEEL

Over 123 Terrasreinigen
Zonder chemicaliën of reinigingsmiddelen en alleen met stoom reinigen zij onder hoge druk terrassen, vlonders en alle soorten buiten bestrating. Een vriendelijke en bovendien duurzame manier om veel verschillende buiten ondergronden schoon te krijgen. Door het stoom, wat ongeveer 150 graden Celsius is, en onder druk op de ondergrond terechtkomt verdwijnt groene aanslag en mos. 

Op deze manier is de aanslag op een natuurvriendelijke manier weg en is de schone ondergrond direct veilig voor gebruik voor mens en dier.

Wat: 10% Bol van Voordeelkorting bij het reinigen van je terras, vlonder, steiger en/of oprit
Waar: Sportveldweg 37, Nieuw Vennep
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06 55 39 13 80,  info@123terrasreinigen.nl, www@123terrasreinignen.nl  

123 TERRAS REINIGEN BOL VAN VOODEEL

Loading