On Your Face! De nieuwste partner van Bol van Voordeel - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 07/12/2023

Scroll to top

Top

On Your Face! De nieuwste partner van Bol van Voordeel

on-your-face-zonnebrillen-brillen-korting

We mogen weer een heel gaaf nieuw bedrijf toevoegen aan onze partners van Bol van Voordeel: On Your Face, de designerbrillen outlet van Nederland!

Minimaal 70% korting
On Your Face biedt je altijd minimaal 70% korting op designerbrillen van merken zoals Calvin Klein, Jimmy Choo, Ray Ban, Valentino, Polaroid, Dolce & Gabbana, Prada, Michael Kors en nog veel meer! Hoe het kan dat On Your Face 70% korting of meer kan geven? Alle merkbrillen die ze aanbieden zijn niet meer in de winkel te verkrijgen, omdat ze uit de collectie zijn. Zoals On Your Face het zelf omschrijft: “In tegenstelling tot modezaken, houden optiekwinkels –in het luxe topsegment waar wij onze brillen vandaan halen- meestal geen sale. Daar hebben ze gewoonweg geen tijd en winkelruimte voor als de nieuwe collectie zich alweer aandient.” En daar komt On Your Face om de hoek kijken.

Bijkomende kosten?
De man achter On Your Face speurt dagelijks optiekwinkels in het hele land af op zoek naar de beste deals. Het resultaat: de beste en mooiste brillen en topmerken, te koop voor ongelooflijk lage prijzen. Voor de prijs die je voor een bril bij On Your Face betaalt ontvang je een authentieke designer merkbril, een luxe brillenetui, is de 21% BTW al inbegrepen, wordt je bestelling gratis verzonden en kun je jouw bril volgen via een Track&Trace-code.

Virtuele spiegel
Natuurlijk wil je altijd weten hoe een bril staat. Daarom heeft On Your Face een virtuele spiegel: je kunt een foto van jezelf uploaden waarbij je gezicht goed te zien is. De bril die je uitkiest wordt vervolgens ‘op jouw gezicht’ geplaatst, waardoor je een idee hebt hoe de (zonne)bril bij je staat.

Gegevens:
On Your Face
023 – 205 2024
info@onyourface.nl
www.onyourface.nl

logo

 

Loading