Maand GRATIS proefabonnement (onbeperkt sporten) bij Fit & Shape en Bari Gym - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Maand GRATIS proefabonnement (onbeperkt sporten) bij Fit & Shape en Bari Gym

fit-shape-bari-gym-aanbieding-proefabonnement

Veel Nederlanders geven er de voorkeur aan om te sporten wanneer het hen uitkomt. Maar we willen wel graag trainen op maat en onze doelen bereiken.

Uitgebreide sportschool
Bij Bari Gym en Fit & Shape word je goed geholpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Sinds 2015 hebben Bari Gym en Fit & Shape samen een nieuw pand betrokken. De sportschool heeft een grote fitnessruimte, free weight zone, cardio, groepslessen, bar, airco, ruime eigen parkeerplaatsen en een fysiotherapeut! Ook vind je er een aparte zaal voor de vechtsporten met vaste matten, bokszakken en een boksring.

De actie
Bij Bari Gym en Fit & Shape kun je nu een maand lang GRATIS onbeperkt sporten met een proefabonnement zonder enige verdere verplichting. Bovendien betaal je ook nog eens geen inschrijfkosten! Doe er je voordeel mee!

Over Bari Gym
Bari Gym is een sportschool in Lisse, gespecialiseerd in Taekwondo en kickboksen, opgericht door Rick van der Hulst en Bart Mooijekind. Zij verzorgen pittige trainingen, waarbij ook het conditionele aspect zwaar weegt. De veelzijdige trainingen richten zich op de traditionele technieken en stijlvormen, zelfverdedigingstechnieken, sparring en er zijn ook speciale wedstrijdtrainingen. Zo kan zowel de recreant als de wedstrijdvechter hier terecht voor trainingen, voor zowel Taekwondo als kickboksen

Over Fit & Shape
Fit & Shape gaat voor een gezellige sportschool waar iedereen die wil bewegen en sporten dat in een ongedwongen sfeer kan doen. Fit & Shape is laagdrempelig, persoonlijk en kleinschalig. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Fit & Shape en willen je laten ervaren dat werken aan een gezond en fit lichaam ook heel leuk kan zijn! De basis van je gezondheid en je fit voelen is een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Laat je door de enthousiaste medewerkers motiveren en stimuleren om te gaan bewegen en sporten.

Wat: Gratis 1 maand proefabonnement! Abonnement geldt voor fitness, alle groepslessen en alle vechtsporten
Waar: Vennestraat 10 in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06 50 97 62 25 en www.fitenshape.nl en www.barigym.nl

Fit-Shape-Bari-Gym-logo

Loading