Lekker uit eten bij Il Mulino in Lisse met 10% korting op het a la carte menu! Daarnaast kan je genieten van een heerlijk Wintermenu. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Lekker uit eten bij Il Mulino in Lisse met 10% korting op het a la carte menu! Daarnaast kan je genieten van een heerlijk Wintermenu.

Il Mulino Bol van Voordeel

‘Lekker naar de Italiaan!’ Die uitdrukking is in Nederland helemaal ingeburgerd en in Lisse is het Italiaanse restaurant Il Mulino al vele jaren een begrip. Naast verschillende smakelijke menu’s heeft Il Mulino ook een uitgebreid a la carte menu van anti-pasti, pasta’s en authentieke Italiaanse vis- en vleesgerechten.

De actie
Liefhebbers van de Italiaan krijgen 10% korting op het a la carte menu bij restaurant Il Mulino in Lisse op vertoon van hun Bol van Voordeel kaart. Daarnaast kan je hier genieten van een heerlijk Wintermenu maar hier geldt de Bol van Voordeel korting niet. Per Bol van Voordeelpas kunnen 2 personen gebruik maken van deze aanbieding.

Over Il Mulino
Geniet van de unieke authentieke en moderne gerechten in een sfeervolle, gezellige en vooral vriendelijke ambiance. De gerechten worden op traditionele “Siciliaanse” manier, zorgvuldig bereid. En zij werken met alleen verse ingrediënten en kruiden. In het restaurant is er plaats voor 50 personen en op ons mooie binnenterras is plek voor 20 personen.

Naast de mogelijkheid tot lunchen is het bij IL Mulino ook mogelijk om te reserveren voor kleine en grote groepen. Daarnaast hebben zij ook een uitgebreide wijnkaart met de heerlijkste Italiaanse wijnen tegen een betaalbare prijs.

Vraag naar de vele mogelijkheden, je zult ervan versteld staan.

Liever op je gemak thuis eten? Je kunt je bestelling ook bij ons ophalen.

Il Mulino Bol van Voordeel

Wat: 10% korting op het a la carte menu, per Bol van Voordeelpas kunnen 2 personen gebruik maken van deze aanbieding
Waar: Heereweg 194B, 2161 BP Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252 – 625420 of 06-28181148, www.ristoranteilmulino.nl, email: ristoranteilmulino@hotmail.com

Loading