Geniet van een rondje Amsterdam – Bruggentocht op het water met de gerestaureerde salonboot “De Lelie” uit 1908 van de rederij Hollands Glorie (Weesp) en van 20% Bol van Voordeel ticketkorting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Geniet van een rondje Amsterdam – Bruggentocht op het water met de gerestaureerde salonboot “De Lelie” uit 1908 van de rederij Hollands Glorie (Weesp) en van 20% Bol van Voordeel ticketkorting.

Rondje Amsterdam Bol van Voordeel

Een dagje Amsterdam is een hele onderneming, veel drukte, veel mensen en weinig parkeerplekken. Maar aan de andere kant blijft het een prachtige stad om te ontdekken zeker vanaf het water. En dat kan nu met de salonboot “De Lelie” van onze partner rederij Hollands Glorie.

De actie
Met de speciale actiecode (BOLBRUG2024) kan je deze leuke aanbieding boeken en krijg 20% ticketkorting. Boeken kan je via deze link: Bruggentocht / individueel – Sailing.nl

De Lelie, het in 1908 gebouwde voormalig stoomschip, heeft tot midden jaren dertig dienst gedaan als directievaartuig van de SHV, de Steenkolen Handels Vereniging. Tot haar illustere gasten hebben zowel prins Hendrik als koningin Beatrix behoord.

Over “Rondje Amsterdam”
Deze dagtocht voert je vanuit Muiden via het Amsterdam Rijnkanaal richting Amsterdam. Onderweg worden bijna alle bruggen geopend, vaar je langs de Hermitage, het befaamde Amstel hotel en de beroemde Magere Brug. Door de Oranjesluizen gaat de tocht over het IJ via de Vecht en weer terug naar Muiden. En dat kan allemaal onder genot van een hapje, drankje en uitgebreide lunch.

Een heerlijke dag aan boord van dit gerestaureerde schip in de stijl van de twintiger jaren. Vanuit de comfortabele bovensalon heb je een riant uitzicht en in de sfeervolle benedensalon vind je de gezellige bar. Buiten, op het ruime bovendek en op het middendek is veel zitgelegenheid. Aan boord van de stijlvolle salonboot de Lelie kun je genieten van de vele bruggen en ander moois in Amsterdam en omgeving. Een schitterende dag voor jong en oud!

Over Hollands Glorie
Hollands Glorie biedt al ruim 35 jaar uiteenlopende vaartochten op haar vloot van historische schepen: voor jong en oud, van 1 tot 150 personen. Stap aan boord van de klassieke motorschepen of traditionele zeilschepen en beleef een onvergetelijke zeilvakantie of boottocht op het water.
De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord. Een avondtocht met live muziek aan boord geeft je feest een extra dimensie. Er is van alles mogelijk, voor ieder wat wils!

Wat: 20% ticketkorting op Rondje Amsterdam – Bruggentocht
Waar: Opstapplaats Rondje Amsterdam is Muiden
Hoe: Met de actiecode (BOLBRUG2024). Klik om te bestellen op deze link: Bruggentocht / individueel – Sailing.nl
Info: 0294 -271 561 en info@hollandsglorie.nl

Loading