Maar liefst € 100,- korting per glas op de beste multifocale glazen van NIKON in het assortiment van onze partner Boulis Optiek (Nieuw Vennep) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Maar liefst € 100,- korting per glas op de beste multifocale glazen van NIKON in het assortiment van onze partner Boulis Optiek (Nieuw Vennep)

Boulis Optiek Bol van Voordeel

Onze ogen zijn belangrijk want via onze ogen beleven we de wereld om ons heen. Daarom is het zo fijn dat wij onze ogen een beetje kunnen helpen als we problemen hebben met het zien van de wereld om ons heen zowel van veraf als dichtbij. En voor een goede hulp en uitmuntende service kan je perfect terecht bij onze partner Boulis Optiek uit Nieuw Vennep.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst € 100,- korting per glas op de beste multifocale glazen van NIKON in het assortiment van onze partner Boulis Optiek. Deze multifocale glazen van NIKON zijn gegarandeerd de dunste glazen die er bestaan!!

Boulis Optiek Bol van Voordeel

Over Boulis Optiek
Bij Optiek Boulis willen ze hun klanten gelukkig zien: zij bieden oogzorg voor iedereen waardoor je weer plezierig en tevreden ziet. Daarbij kijken zij veel verder dan het uitzoeken van een montuur en helpen jou graag om datgene te vinden waarnaar je op zoek bent. Dat is met de juiste blik de wereld in kijken, zodat iedereen alles op de juiste manier kan zien. Een bril of lenzen moeten bij je passen, zowel qua uiterlijk als qua zicht. Boulis Optiek gunt jou het best mogelijke zicht en zien je graag verschijnen in hun optiek.

Wat: € 100,- korting per glas op de best multifocale glazen van NIKON
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Waar: De Symfonie 39, Nieuw Vennep
Info: 0252-702670, info@boulisoptiek.nl en www.boulisoptiek.nl  

Loading