Skip to main content

Disclaimer

Kamer van koophandel
Bol van Voordeel is een handelsnaam van Luiken-Karstens Loyaliteitscommunicatie B.V. Bol van Voordeel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28101602.

Inhoud
De door Bol van Voordeel verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bol van Voordeel kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Bol van Voordeel en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Bol van Voordeel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Bol van Voordeel worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Bol van Voordeel.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Bol van Voordeel omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Privacyverklaring
Bol van Voordeel belooft uw privacy te eerbiedigen en uw persoonsgegevens te beschermen.
• We zijn geheel transparant wat betreft de gegevens die we verzamelen en het gebruik ervan.
• De gegevens die wij van u verzameld hebben zijn: uw NAW-gegevens en uw e-mailadres
• We gebruiken deze informatie alleen om uw de Bol van Voordeel Nieuwsbrief toe te sturen
• Op onze site staat een zogenaamde Facebook pixel. Dit is een cookie die wordt geplaatst om het gedrag van de bezoeker op deze website te meten en zo te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website zo optimaal mogelijk te maken. Verder wordt deze cookie gebruikt om uw surfgedrag binnen onze site op te slaan. Hiermee kunnen persoonlijke aanbiedingen voor u gemaakt worden.
• We passen de nodige maatregelen toe om uw informatie te beschermen en deze veilig te bewaren.
• We eerbiedigen de privacyrechten en u kunt zich altijd bij ons uitschrijven.