Skip to main content

Genieten van de heerlijke Indonische keuken met bijna 25% Bol van Voordeelkorting bij de IJstoko uit Hillegom.

Nederlanders zijn dol op Indisch eten en dat is geen verrassing! Door de koloniale geschiedenis maakten Nederlanders al vroeg kennis met de heerlijke smaken van deze keuken. Indisch eten staat bekend om zijn rijke smaakprofielen, vol kruiden en specerijen.

Bovendien zijn rijsttafels, met hun gezellige gedeelde eetervaring, een hit bij ons Nederlanders. De grote variëteit aan gerechten zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, van pittig tot mild en van vlees tot vegetarisch. En van deze heerlijke keuken kan je genieten bij onze partner IJstoko in Hillegom.

De actie / aanbieding

Op vertoon van je Bol van Voordeel pas krijg je bij de IJstoko in Hillegom een smakelijk Ramas Bogor (verzamelgerecht van witte trijst/nasi goreng/bami goreng/nasi koening + 1 soort vlees + 1 soort groente) voor € 7,50 i.p.v. € 9,95. Dat is bijna 25% korting en alles is vers bereid en gezond!  

En je kan je Ramas Bogor natuurlijk naar wens uitbreiden met de lekkerste Indische snacks zoals pasteitjes, risolles, lemper, spekkoek, saté met overheerlijk satésaus en nog veel meer.

Over IJstoko

De  IJstoko is er niet alleen voor de lekkerste afhaalmaaltijden maar heb je een (bedrijfs)feest en wil je hierbij Indische maaltijd dan kun je dat met een gerust hart aan de IJstoko overlaten.

Verder verkopen ze maar liefst 18 soorten heerlijk ambachtelijk schepijs. Dus voor de lekkere trek even langs de Meerstraat 25 in Hillegom (vlak bij de Expert). Kijk ook even op hun menukaart op de site (ijstoko.nl)

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag        15.00 – 20.00 uur
Woensdag    15.00 – 20.00 uur
Donderdag   15.00 – 20.00 uur
Vrijdag          15.00 – 20.00 uur
Zaterdag       14.00 – 20.00 uur
Zondag         14.00 – 20.00 uur

Wat: Een Ramas Bogor voor € 7,50 i.p.v. € 9,95
Waar: Meerstraat 25, Hillegom
Hoe: Op vertoon van  je Bol van Voordeelpas
Info: www.ijstoko.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-10450938