Skip to main content

Geef je tuin een opknapbeurt! 15% korting op het leveren van beplanting voor balkon en tuin en 15% korting op het bemesten van gazon en borders bij hoveniersbedrijf Verboom

Door de seizoenen heen krijgen tuinen een hoop te verduren: regen, hagel, sneeuw en hitte.

Geef je tuin tijdens deze periode een opknapbeurt en profiteer van een interessante aanbieding van onze partner hoveniersbedrijf Verboom

De actie / aanbieding

Bol van Voordeel pashouders krijgen namelijk 15% korting op het leveren van beplanting, waaronder eenjarige planten voor balkon en tuin plus 15% korting op het leveren het bemesten van je gazon en borders.

Zo kan je tuin nog een paar seizoenen mee en hou je ook nog wat over in je portemonnee!

Over hoveniersbedrijf Verboom

Hoveniersbedrijf Verboom staat voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De hoveniers proberen uitsluitend met duurzame materialen te werken en te streven naar duurzame oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van LED tuinverlichting.

Bij Hoveniersbedrijf Verboom kunnen klanten terecht voor het ontwerpen van een tuin, de aanleg én het onderhoud. Het hele pakket dus. Het werkgebied strekt zich uit tot ver in de regio, waaronder de Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek.

Hoveniersbedrijf Verboom staat voor het leveren van de beste kwaliteit. Dit gaat samen met een goed en eerlijk advies en een duurzame, maar betaalbare uitvoering van de werkzaamheden.

Wat: 15% korting op het leveren van beplanting waaronder eenjarige planten voor balkon en tuin + 15% korting op het bemesten van je gazon of borders.
Wanneer: tot en met 30 september
Waar: Lisserdijk 337, 2165 AC in Lisserbroek
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-426506 / 06-22922995 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.verboomhoveniers.nl