Skip to main content

Binnen 1 week al genieten van een elektrisch zonnescherm voor je terras i.p.v. weken wachten en voor Bol van Voordeelpas houders ook nog eens met gratis advies en inmeting bij onze partner Sundesign.

Een zonnescherm beschermt tegen de felle zon en schadelijke UV-stralen en het biedt schaduw, waardoor je comfortabel buiten kunt zitten op warme dagen. Door de zon buiten te houden, verlaag je de binnentemperatuur van je huis. Meubels en vloerbedekking blijven langer mooi omdat ze niet meer verkleuren door de zon.

Met een verstelbaar zonnescherm kun je de hoeveelheid zonlicht en schaduw naar wens regelen. Je terras wordt een extra leefruimte waar je meer tijd kunt doorbrengen. Tot slot zonneschermen zorgen ook voor meer privacy in je buitenruimte. Wil je hier alles over weten dan ben je bij onze partner Sundesign uit Alphen aan de Rijn aan het juiste adres.

De actie / aanbieding

Een elektrisch knikarmscherm/terrasscherm al binnen een week geleverd. Je hebt de keuze uit 4 verschillende kleuren cassette en doek, namelijk: gebroken wit, roomwit, stargrey en antraciet. De breedte van de schermen waaruit je kunt zijn is dan 450, 500, en 550 cm met een uitval van 300 centimeter. Natuurlijk gaat de elektrische bediening middels een afstandsbediening.

Speciaal voor Bol van Voordeelpashouders komen gratis adviseren en meten (t.w.v. € 75,-). Maar wel nadat ze telefonisch of per mail contact hebben gehad, zodat we een prijsindicatie vooraf kunnen geven.

Over Sundesign

Sundesign is een zonweringsbedrijf, gespecialiseerd in buitenzonwering, raamdecoratie en horren. Vanaf hun oprichting in 1995 is het doel dat klanten van de zon kunnen genieten, zonder dat het onaangenaam warm wordt. Ze zeggen niet voor niets ‘’Laat jouw schaduw onze zorg zijn’’.

Ze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar werkzaam in de omliggende regio’s. Je bent van harte welkom om hun winkel binnen te lopen voor een goed advies en om hun producten te bekijken. Maar ze komen net zo graag bij jou langs. Zowel thuis als op kantoor.

Wat: Een zonnescherm binnen 1 week en Gratis advies en inmeten
Waar: Concertweg 11, 2402 JG Alphen aan de Rijn
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeel pas
Info: www.sundesign.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0172 444062