Genieten van het strand en daarna genieten van GRATIS kopje koffie of thee (1+1 gratis) bij Grand Cafe De Koningin in Katwijk - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/09/2023

Scroll to top

Top

Genieten van het strand en daarna genieten van GRATIS kopje koffie of thee (1+1 gratis) bij Grand Cafe De Koningin in Katwijk

grand cafe De koningin Bol van Voordeel

Een van de voordelen van wonen in de Bollenstreek is dat het strand altijd in de buurt is. Lekker genieten van de zon maar ook de plek om eens lekker uit te waaien en te wandelen. En daarvoor kunnen we, in de Bollenstreek, terecht bij kilometers lange stranden en enkele leuke badplaatsen waaronder Katwijk aan Zee. En als je Katwijk bezoekt dan moet je zeker eens langsgaan bij Grand Café de Koningin de plek voor diner, koffie of een borrel.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij een kop koffie of thee, een 2e kop koffie of thee GRATIS. Dus gezellig met zijn tweeën een beetje bijpraten onder genot van een kop koffie of thee en er maar een afrekenen.

grand cafe De koningin Bol van Voordeel

Over Grand Café de Koningin
De plek om gezellig koffie te drinken en uitgebreid te borrelen. Bij Grand Café de Koningin kun je terecht om te genieten van de heerlijke koffie en exclusieve thee van Fleur de Café. Op hun borrelkaart bieden ze Nederlandse speciaalbiertjes en een uitgebreide selectie aan Europese wijnen.

Wat: bestel een kop koffie of thee en krijg het 2e kopje GRATIS
Waar: Koningin Wilhelminastraat 14, Katwijk aan Zee
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  071-8895553, www.steedsaanzee.nl/grand-cafe-restaurant-de-koningin-katwijk, info@steedsaanzee.nl

Loading