Bijna 20% Bol van Voordeelkorting op permanente make-up voor uw wenkbrauwen bij SculptBeauty uit Roelofarendsveen - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Bijna 20% Bol van Voordeelkorting op permanente make-up voor uw wenkbrauwen bij SculptBeauty uit Roelofarendsveen

sculpt beauty bol van voordeel

Welke moderne vrouw wil niet op elk moment van de dag er goed en verzorgd uitzien? Dat kan nu met permanente make-up! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht.

Permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Dus ‘s morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je dagelijks veel tijd.

De aanbieding:
Om onze pashouders te introduceren met deze schoonheidsbehandeling, heeft onze partner SculptBeauty uit Roelofarendsveen een mooie aanbieding. Pashouders krijgen bijna 20% korting op Permanente Make-Up voor hun wenkbrauwen incl. nabehandeling en nazorgproduct. Je betaalt dus geen € 365,- maar met deze aanbieding slechts € 297,50.

Voor het aanbrengen van permanente make-up is een vergunning nodig. Uiteraard is deze afgegeven na een strenge controle bij SculptBeauty. En een intake voor Permanente Make-Up is gratis en vrijblijvend!

sculptbeauty Bol van Voordeel

Over SculptBeauty:

SculptBeauty doet meer dan allen Permanente Make-Up. Je kunt er ook o.a. terecht voor: Wenkbrauwstyling, Wimperstyling, Manicure, Oorbelgaatjes en Bodysculpting.  SculptBeauty werkt op afspraak. Een afspraak inplannen kan via WhatsApp, bellen of via de online agenda.

Wat: bijna 20% korting op permanente make-up voor wenkbrauwen
Waar: Stationstraat 1A, Roelofarendsveen
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-27440537 (Roelofarendsveen), info@sculptbeauty.nl en www.sculptbeauty.nl

Loading