Maak gebruik van een abonnement voor betaalbare SEO. En betaal als Bol van Voordeel pashouder slechts € 50,- set-up kosten ongeacht het SEO-pakket wat je kiest. Dit kan een korting betekenen tot wel € 500,-! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Maak gebruik van een abonnement voor betaalbare SEO. En betaal als Bol van Voordeel pashouder slechts € 50,- set-up kosten ongeacht het SEO-pakket wat je kiest. Dit kan een korting betekenen tot wel € 500,-!

Bol van Voordeel SEO pakket

Een website vindbaar maken is geen simpele druk op de knop. Bovendien is na optimalisatie het resultaat niet direct zichtbaar. Je zult altijd een periode moeten wachten tot de resultaten zichtbaar zijn en zijn verwerkt door het algoritme van Google. Die tijd kan variëren van enkele dagen tot weken of zelfs maanden.

Het leek onze partner IT-ForYou (Snel Goedkoop Online) daarom logisch om betaalbare SEO abonnementen aan te bieden waarin ze op maandelijkse basis werken aan de vindbaarheid van de website. Op deze manier verspreid je de SEO kosten per maand en blijft het betaalbaar.

Daarom is het SEO pakket de ideale oplossing voor bedrijven die hoger in Google willen staan met de website, maar geen groot marketing budget hebben.

De actie
Bij IT-ForYou (Snel Goedkoop Online) kun je kiezen uit 3 verschillende SEO-pakketten afhankelijk van je wensen. Als Bol van Voordeel pashouder betaal je slechts € 50,- (incl. BTW) aan eenmalige set-up kosten normaal betaal je afhankelijk van je pakket € 269,-, € 369,- of € 569,-. Dus je voordeel kan oplopen tot meer dan € 500,-.

Wil je meer weten over de verschillende SEO-pakketten klik dan op de volgende link!

Bol van Voordeel SEO pakket

Over IT-ForYou
Zij installeren, repareren en onderhouden computers en laptops. Daarnaast verkopen zij hardware- en software producten, laptops en computers. IT-ForYou ondersteunt particulier en zakelijke gebruikers met ICT-gerelateerde problemen in de breedste zin van het woord. Ze doen dit thuis, op kantoor of op afstand met uitstekende support. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het creëren van een goed WIFI netwerk bij u thuis, op de zaak of in de horeca. Snel Goedkoop Online is een dochteronderneming van IT-ForYou.

Wat: Slechts € 50,- eenmalige set-up kosten ongeacht het te kiezen SEO-pakket
Waar: Koningstraat 29, 2161 PT Lisse – SEO pakket – Hét SEO abonnement bij SGO (snelgoedkooponline.eu)
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 085 902 3864 (optie 1), info@it-foryou.nl, www.it-foryou.nl

Loading