Fietsen is leuk en gezond daar hoort wel een goede fietshouding bij. Want dat vermindert gezondheidsrisico’s en vervelende fietsklachten. Nu 50% Bol van Voordeel korting op een Bodyscan/fietsmeting bij onze partner Bemelman Bike Sport (Lisse). - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Fietsen is leuk en gezond daar hoort wel een goede fietshouding bij. Want dat vermindert gezondheidsrisico’s en vervelende fietsklachten. Nu 50% Bol van Voordeel korting op een Bodyscan/fietsmeting bij onze partner Bemelman Bike Sport (Lisse).

bodyscan Bemelman Bol van Voordeel

De ergonomie is voor elke fietser verschillend. Een stadsfiets is ingericht op comfort en een vrij rechte houding waarmee je overzicht hebt op het verkeer en waarmee je snel op en af kan stappen. Een racefiets oftewel wielrenner is gericht op efficiëntie en voor een mountainbiker is wendbaarheid erg belangrijk. Iedere fiets i.c.m. iedere fietser heeft een unieke ideale samenstelling en dat kan je nu laten bepalen bij Bemelman Bikesport.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 50% korting op een Bodyscan! Je betaalt geen €49,95 maar slechts €25,- .

De duur van de meting is ongeveer een uur en kan alleen op afspraak.

Over de Bodyscan
De  Bodyscan is ontwikkeld in samenwerking met ingenieurs, fysiotherapeuten, orthopeden en fanatieke fietsers. Aan de hand van een meting en diverse vragen die wij je stellen geven wij een advies. Met dit advies stellen wij onze pasfiets in of wij stellen je huidige fiets af. Zo kan je voelen en beleven hoe een bepaalde fietshouding nu eigenlijk zit en of het de juiste houding voor je is.

Met ergonomische onderdelen van Sqlab  kan je voelen wat een bepaald stuur doet of bepaalde handvatten voelen en welk verschil dit maakt in je fietshouding.

Bol van Voordeel Bemelman Bike Sport Artigiano

Over Bemelman Bike Sport
Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waar er letterlijk maar één van op de wereld is. Door het customizen van racefietsen, mountainbikes, cross-, baan-, tour-, travelfietsen en E-bikes, in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Wie zijn fiets door Bemelman Bike Sport laat personaliseren, ligt al direct een lengte voor. Natuurlijk kan men hier ook terecht voor de sportieve E-bike.
Met Bikepaint beschikt Bemelman Bike Sport over een uniek middel om je fiets nog persoonlijker te maken.

Inmiddels zijn ze dealer van mooie merken zoals: Simplon, BHBikes, Merida, van Holland en Aldo. Artigiano (vakmanschap) is het eigen merk van Bemelman Bike Sport welke in de spuiterij geheel in eigen kleur en ontwerp gespoten kan worden en custom built opgebouwd. Vandaar …. We built your dream!

Wat: 50% korting op een Bodyscan
Waar: Kanaalstraat 20, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-785549, info@bemelmanbikesport.nl en bemelmanbikesport.nl

Loading