10% Bol van Voordeel korting op alle TapParfums bij onze partner Mooizz (Hillegom). Keuze uit vele tientallen geuren. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

10% Bol van Voordeel korting op alle TapParfums bij onze partner Mooizz (Hillegom). Keuze uit vele tientallen geuren.

10% Bol van Voordeel korting op alle TapParfums bij onze partner Mooizz (Hillegom). Keuze uit vele tientallen geuren.

Lekker ruiken, wie wil dat nou niet? Maar de meeste parfums zijn best aan de prijs. Daar is tegenwoordig wat op gevonden: TapParfum. Met tapparfum krijg je heerlijke geuren die erg lang ruiken in een betaalbaar jasje. Dus een heerlijke navulbare parfum naar keuze die lang ruikt tegen een mooie betaalbare prijs. Dit is te verkrijgbaar bij onze partner: Mooizz in Hillegom

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% Bol van Voordeel korting op alle navulbare  TapParfums bij Mooizz in Hillegom.

Tapparfum Bol van Voordeel Mooizz

Over Tapparfums
TapParfum heeft een uniek hervul-concept. Parfum tappen! In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen bij een tappunt. Je betaalt dan alléén voor de inhoud, niet meer voor het flesje. Bijkomend voordeel, minder milieubelasting en goed voor je portemonnee.

De uitmuntende geuren en de unieke ervaringen zorgen ervoor dat zij zich onderscheiden van alle andere parfummerken. TapParfum garandeert excellente geuren van zéér hoogwaardige kwaliteit. De parfums van TapParfum worden gemaakt met het hoogst mogelijke gehalte aan geuroliën. De parfums bevatten tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie) en worden vervaardigd op alcoholbasis. De parfums van TapParfum worden gegradeerd als een parfum.

Over Mooizz
Mooizz verkoopt niet alleen tapparfums maar is ook een trendy kledingzaak voor dames die op zoek zijn naar een leuke outfit met een passend stijladvies. De winkel is gevestigd op de Hoofdstraat 57 in Hillegom.

Wat: 10% korting op alle TapParfums
Waar: Hoofdstraat 57, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  06-48790509, hanniegoo@gmail.com

Loading