Bij het Virtual Realty centrum ‘Het Virtuorium’ (Leiden) 15% Bol van Voordeel korting op een super spannend kinderfeestje. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Bij het Virtual Realty centrum ‘Het Virtuorium’ (Leiden) 15% Bol van Voordeel korting op een super spannend kinderfeestje.

Bij het Virtual Realty centrum ‘Het Virtuorium’ (Leiden) 15% Bol van Voordeel korting op een super spannend kinderfeestje.

Elk jaar is je kind weer jarig en je kind wil je dan natuurlijk een spetterend kinderfeestje geven. Het wordt steeds lastiger om iets origineels te verzinnen en dus een top feestje te organiseren. Maar met onze partner Het Virtuorium uit Leiden heb je de oplossing in handen. Met behulp van Virtual Reality geven zij een spetterend kinderfeestje en het mooie is ook nog dat de spellen die je kan doen bij het Virtuorium mee kunnen groeien met de leeftijd van je kind(eren).

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 15% Bol van Voordeel korting op een spannend kinderfeestje bij Het Virtuorium in Leiden.
Wist je dat ‘Het Virtuorium’ ook een leuk Bol van Voordeel aanbieding heeft voor Virtual Reality Escape Rooms? Meer weten, klik op deze link!

Wat is virtual reality?
Met technologie je brein verbazen met een werkelijkheid die echter is dan echt. Bekijk andere plekken op de wereld zonder er te zijn. Betreed een hele nieuwe wereld waar je iets unieks meemaakt. Ontmoet mensen die je anders nooit zou kunnen zien. Voel echt de interactie met anderen, waar deze ook zijn.

Bol van Voordeel virtuorium virtual reality

Over Kinderfeestjes in het Virtuorium
Zij verwelkomen jou en je vriendjes in het Virtuorium waar je echt een te gekke middag gaat meemaken.  Ze laten jullie kennis maken met Virtual Reality en ontdekken jullie hoe spannend en vet dat wel niet is. Na de kennismaking gaan jullie samen spelen. Vechten tegen orks, In een duizelingwekkende te gekke achtbaan. In de schoenen van Rocky treden en de strijd in de ring aangaan of een van de vele andere spellen die wij hebben. Of jullie nu een grote of kleine groep bent maak niet uit, wij maken er altijd de fijne dag van die jullie lang bij zal blijven.

Openingstijden:
Di, Do, Vr:  vanaf twee uur.
Woensdag:  vanaf één uur.
Zaterdag en zondag:  vanaf 11 uur.

Bol van Voordeel virtuorium virtual reality

Over ‘Het Virtuorium’
Midden in Leiden op een steenworp afstand van de burcht bevindt zich het Virtuorium. Het Virtuorium is de ontsnapping uit het dagelijks leven. Hier maak je iets mee wat je nog nooit hebt meegemaakt. Echte belevenissen in een virtuele wereld. Hoe ver ook de plaats is waar je naar wordt meegevoerd, het voelt alsof je er zelf bent. Dit kan niet ontbreken op je bucketlist. Alleen maar zeker ook met vrienden. Belevenissen deel je met elkaar en in het Virtuorium is er alle gelegenheid deze te delen. Een uitje om nooit te vergeten.

Het Virtuorium is er niet alleen voor kinderfeestjes maar ook voor: bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vriendengroepen etc. Je kan zelf de wereld van Virtual Reality beleven bij je thuis of bij je op het bedrijf.

Wat: 15% korting op een spannend kinderfeestje
Waar: Breestraat 51, 2311 CJ Leiden
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0658862965, info@virtuorium.nl, www.virtuorium.nl

Loading