In de maand april lekker genieten van “Tee & Eat” bij Tespelduyn incl. een gratis glas Prosecco voor de Bol van Voordeel pashouders. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/05/2024

Scroll to top

Top

In de maand april lekker genieten van “Tee & Eat” bij Tespelduyn incl. een gratis glas Prosecco voor de Bol van Voordeel pashouders.

Tespelduyn Bol van Voordeel golf

Bij Landgoed Tespelduyn kan je fantastisch golfen en heerlijk eten. Wat is nou mooier om dit te combineren?! Geniet van het “Tee & Eat” arrangement bij Landgoed en Golfbaan Tespelduyn.

De actie
Wist je dat je op Landgoed Tespelduyn heerlijk kunt eten in combinatie met een 9- of 18-holes golfronde? Speciaal in de maand april ontvangen alle Tee & Eat arrangementen op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een gratis glas Prosecco op vertoon van je Bol van Voordeelpas.

Er kan voor of na de ronde worden genoten van het heerlijke 3-gangen verrassingsmenu met de mooiste gerechten van de chef als diner of als lunch; aan u de keuze. Wanneer plan jij je bezoek?

9-Holes
Dinsdag t/m donderdag € 77,50
Vrijdag t/m zondag € 82,50

18-Holes
Dinsdag t/m donderdag € 97,50
Vrijdag t/m zondag € 105,00

Meer informatie op Golfen en culinair genieten – Golfbaan Tespelduyn

Over Landgoed Tespelduyn
Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke lunch, high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiële huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de sprookjesachtige Trouwtuin.

Bij Landgoed Tespelduyn kun je het hele jaar door fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre; oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting green of chipping green en/of op het pitchveld

Wat: Gratis glas Prosecco bij alle “Tea & Eat” arrangementen
Waar: Tespellaan 53, Noordwijkerhout
Wanneer: de hele maand april
Hoe: Vooraf reserveren onder vermelding van “Bol van Voordeel”

Loading