Genieten van heerlijke verse Honing van Imkerij Weerlanderpolder met 20% Bol van Voordeelkorting op iedere pot Honing nu bij Het Honingmagazijn te Hillegom. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 07/12/2023

Scroll to top

Top

Genieten van heerlijke verse Honing van Imkerij Weerlanderpolder met 20% Bol van Voordeelkorting op iedere pot Honing nu bij Het Honingmagazijn te Hillegom.

Bol van Voordeel Het Honingmagazijn

Honing een heerlijke lekkernij die al sinds de pre-historie wordt genuttigd door de mensheid. Niet alleen is honing een lekkere natuurlijke zoetstof maar het heeft nog een paar extra goede eigenschappen zo is honing bijvoorbeeld rijk aan oxidanten, verhoogt het de ‘goede’ cholesterolwaarde en verzacht het de keel bij verkoudheid. Nu kan je van bij onze partner ‘Het Honingmagazijn’ te Hillegom genieten van de allerlekkerste honing tegen een lekkere prijs.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas ontvang je 20% korting op iedere pot verse honing van Imkerij Weerlanerpolder uit Hillegom.

In de omgeving van Hillegom heeft imker Meinhard van de Reep op inmiddels ruim 10 plekken bijenvolken staan. De meeste honing die van deze volken komt, noemen wij gemengde bloemenhoning. Heerlijk zacht, 100% natuurlijk en rechtstreeks uit de Bollenstreek. 

Bol van Voordeel Het Honingmagazijn

Over Het Honingmagazijn
De showroom van Het Honingmagazijn vind je op de Satellietbaan 41B in Hillegom. Naast de honing van Imkerij Weerlanerpolder verkopen zij nog 25 andere soorten honing. Ook vind je hier producten voor natuurlijke verzorging, hakhoning, heerlijk mede, stuifmeelkorrels en andere zoetigheden. Ze zijn open van maandag t/m vrijdag 11:00 – 17:00 uur.

Wat: 20% korting op iedere pot verse honing van Imkerij Weerlanerpolder
Waar: Satellietbaan 41 b, 2181 MG Hillegom
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: www.hethoningmagazijn.nl, 06-493 857 34

Loading