Een gratis intake gesprek incl badkamerontwerp in 3D en ook nog eens 15% Bol van Voordeelkorting op al het sanitair bij onze partner Shop de Trend uit Noordwijkerhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/05/2024

Scroll to top

Top

Een gratis intake gesprek incl badkamerontwerp in 3D en ook nog eens 15% Bol van Voordeelkorting op al het sanitair bij onze partner Shop de Trend uit Noordwijkerhout.

bol van voordeel badkamer shop de trend

Zin in een gave nieuwe trendy badkamer dan hebben wij de perfecte aanbieding voor je. Het Inspiratiehuis Van Nes kan je als geen ander helpen zowel met een fantastisch 3D ontwerp maar ook met de aankoop van het sanitair en installatie. Kortom alles in één hand.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een gratis intake gesprek bij Inspiratiehuis Van Nes over je nieuwe trendy badkamer met als resultaat een gratis 3D ontwerp. Als je dan ook nog je sanitair besteld bij het Inspiratiehuis dan krijg je daar ook nog eens 15% Bol van Voordeelkorting op.

Wist je dat Shop de Trend ook nog een leuke Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten hierover, klik op deze link: https://bolvanvoordeel.nl/?p=10678.

Bol van Voordeel Inspiratiehuis van Nes

Over Shop de Trend
Shop de Trend heeft altijd de laatste trends in huis voor het interieur. Heerlijk online de meest stijlvolle accessoires, prachtige meubels en nieuwste behang shoppen. Ze houden de laatste interieur trends in de gaten en zorgen dat ze zo snel mogelijk te verkrijgen zijn in de webshop. Zo kan iedereen een trendy interieur creëren.

VAN NES wonen met comfort is weer onderdeel van Installatiebedrijf van Nes. Van Nes is een echt familiebedrijf waar alles draait om vakwerk, design, techniekservice en onderhoud. Daarnaast voorzien zij, je ook graag van gedegen advies! In het Van Nes Inspiratiehuis komen al hun diensten samen. Alles voor comfortabel wonen vind je onder één dak. 

Van badkamers, opstellingen met zorgaanpassingen en wellness tot interieur en open haarden in alle budgetten. Loop door verschillende ruimtes in allerlei interieurstijlen en laat je inspireren!

Ook voor een interieur- en kleuradvies bent u bij het VAN NES wonen met comfort aan het juiste adres. Zij denken graag mee en adviseren over de beste oplossingen en (technische) mogelijkheden.

Wat: Gratis intake gesprek en badkamerontwerp in 3D + 15% Bol van Voordeelkorting op het sanitair
Waar: Smelterij 37, 2211 SH Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-376469, info@shopdetrend.nl, www.shopdetrend.nl

Loading