Ontdek de vrijheid van reizen met een camper en geniet onbezorgd van vrijheid, avontuur en comfort! Nu nog leuker met de 15% Bol van Voordeelkorting bij onze partner Holland Camper Verhuur. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Ontdek de vrijheid van reizen met een camper en geniet onbezorgd van vrijheid, avontuur en comfort! Nu nog leuker met de 15% Bol van Voordeelkorting bij onze partner Holland Camper Verhuur.

Bol van Voordeel Holland Camper Verhuur

Nazomeren of overwinteren met een camper biedt veel voordelen. Je bezoekt plaatsen waar je normaal gesproken niet komt, je blijft een paar dagen en gaat dan weer verder naar het volgende avontuur. Kroatië, Zuid-Italië, Zuid-Frankrijk, Spanje en Portugal bieden ook in de herfst, winter en voorjaar prachtig weer met temperaturen van 20C tot 25C. Met de zeer luxe, jonge campers van Holland Camper Verhuur heb je alles bij de hand: een complete inventaris voor binnen en buiten, zeer comfortabele bedden, een airco voor het woongedeelte en niet te vergeten de modernste rijtechnieken zoals cruise control, automatische versnellingsbak e.d. Ontdek dus de mogelijkheden bij onze partner Holland Camper Verhuur uit Nieuwkoop.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 15% Bol van Voordeelkorting bij het huren van een Camper bij Holland Camper Verhuur uit Nieuwkoop. Om voor deze korting in aanmerking te komen dient de huurperiode minimaal 2 weken te zijn. Deze actie is geldig tot 31 mei 2024.

Bol van Voordeel Holland Camper Verhuur

Over Holland Camper Verhuur
Holland Camper Verhuur heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig camperverhuurbedrijf, waar jij als klant persoonlijke aandacht krijgt.

Zoekt je luxe en comfort of een sportieve camper, zij kunnen je informeren en adviseren bij het maken van de juiste keuze. Door de veelzijdigheid van diverse types en uitvoeringen is voor iedere klant de juiste camper aanwezig. Hun dienstverlening is er op gericht dat je het Rode Loper-gevoel krijgt.

Kortom: je avontuurlijke vakantie begint bij Holland Camper Verhuur!

Bol van Voordeel Holland Camper Verhuur

Wat: 15% korting bij de huur (minimaal 2 weken) van een camper
Wanneer: t/m 31 mei 2024
Waar: Energieweg 27, 2421 LM Nieuwkoop
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0172-520031, info@hollandcamperverhuur.nl, www.hollandcamperverhuur.nl

Bol van Voordeel Holland Camper Verhuur

Loading