Ontdek Yoga & Pilates bij onze partner Yolande van Kesteren Yoga & Pilates studio in Noordwijk. Nu met een leuke Bol van Voordeel korting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/09/2023

Scroll to top

Top

Ontdek Yoga & Pilates bij onze partner Yolande van Kesteren Yoga & Pilates studio in Noordwijk. Nu met een leuke Bol van Voordeel korting

Bol van Voordeel Yolande van Kesteren Yoga Pilates

Yoga en Pilates zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het kan helpen om stress te verminderen en je flexibiliteit te verbeteren. Bovendien is het beoefenen van Yoga en Pilates ook nog eens leuk. Of je nu op zoek bent naar een rustige meditatieles of een intensieve workout, er is voor elk wat wils. Waarom zou je het niet eens proberen? En dat kan nu bij onze partner Yolande van Kesteren Yoga & Pilates Studio in Noordwijk

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Yolande van Kesteren Yoga & Pilates studio, 50% korting op de abonnementskosten van de eerste maand. Natuurlijk kan je allereerst een GRATIS proefles volgen om te kijken of Yoga en/of Pilates goed bij je past.

Bol van Voordeel Yolande van Kesteren Yoga Pilates

Over Yolande van Kesteren Yoga & Pilates Studio
Yolande heeft een opleiding gevolgd aan de Rotterdamse dansacademie klassiek en jazz ballet. Daarna heeft ze in verschillende dansgroepen gedanst waaronder N7 Dance Companie onder leiding van Noes Fiolet, de Rotterdamse Opera en de Jazz Art Company. Daarnaast heeft ze bij diverse balletscholen les gegeven.

Daarnaast was Yolande 5 jaar betrokken bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam als Sport en Dans docent. In 1990 startte ze haar eigen Sportstudio Moving On in de Pickéstraat. In de 10 jaar dat ze Moving On had haalde ze diverse diploma’s voor fitness instructrice, Reebok Stepinstructrice en diverse andere sportactiviteiten. Na een knieblessure en –operatie heeft Yolande zich omgeschoold tot Yoga en Pilates docent. Sinds 2010 heeft ze haar eigen studio voor Yoga en Pilates in Noordwijk.

In haar studio worden de volgende lessen gegeven:

  • Yoga & Pilates
  • Bodypump
  • Power Yoga
  • Power Pilates
  • Easy Flow Yoga
  • Yin Yoga
  • Senior Yoga

Wat: 50% korting op de abonnementskosten van de eerste maand + Gratis proefles
Waar: Nieuwe Zeeweg 70B, Noordwijk
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: info@yolandevankesteren.nl, www.yolandevankesteren.nl,  06 – 51971291

Loading