Veilig en effectief je huid een boost geven d.m.v. intensieve bindweefsel massage (Endermologie) met het LPG apparaat bij Huidtherapie Keller (Voorhout) en ook nog eens 30% Bol van Voordeelkorting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Veilig en effectief je huid een boost geven d.m.v. intensieve bindweefsel massage (Endermologie) met het LPG apparaat bij Huidtherapie Keller (Voorhout) en ook nog eens 30% Bol van Voordeelkorting

LPG Endermologie Keller Bol van Voordeel

We willen allemaal oud worden maar er niet te oud uitzien daar zijn tegenwoordig dan ook allerlei hulpmiddelen voor, van Facelifts tot Botox. Maar er is veilige en effectieve alternatief voor sommige cosmetische ingrepen, namelijk Endermologie. Het wordt o.a. gebruikt om tekenen van huidveroudering, verslapping en littekens tegen te gaan. En dit alles kun je nu ervaren met het LPG apparaat bij Huidtherapie Keller in Voorhout.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst 30% Bol van Voordeelkorting bij Huidtherapie Keller uit Voorhout. Dus je betaalt voor je eerste LPG behandeling (30 minuten) € 52,50 i.p.v. € 75,-.
Als je een LPG pakket koopt (vanaf 10 behandelingen) krijg je ook 30% Bol van Voordeelkorting maar dan op het hele pakket.

LPG Endermologie Keller Bol van Voordeel

Over Endermologie
Endermologie (intensieve bindweefsel massage) is een veilige en aangename methode die de huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel effectief behandelt. Het is een intensieve, bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling, bloedcirculatie en lymfeafvoer zorgt en de cellen op een natuurlijke wijze activeert.

Het kan naast medisch ook cosmetisch worden ingezet om tekenen van huidveroudering en verslapping tegen te gaan. Het stimuleren van de doorbloeding van de huid en het activeren van collagene- en elastine vezels zorgen er ook voor dat de huid weer strakker wordt en zijn oude functies hersteld.

Dus als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je huid te verbeteren, dan is Endermologie misschien wel iets voor jou!

Kijk deze video of deze video voor meer informatie over de LPG Endormologie behandeling

Over Huidtherapie Keller
Je wordt behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut en zij gebruikt hiervoor het LPG apparaat. Dit apparaat pakt de huid door middel van zuiging vast en rolt het daarna af, hierdoor wordt zowel de huid als het onderhuids bindweefsel intens gemasseerd.

Veel van deze behandelingen worden door de aanvullende zorgverzekering vergoed.

Voor wie?
De LPG behandeling kan je inzetten als je last hebt van: cellulitis, vetophopingen, voor- en nazorg bij liposuctie, oedeem, bevordering van lymfedrainage na cosmetische ingrepen en verkleefde littekens.

Verder kan het ook tijdens en na de zwangerschap worden ingezet.

Wat: 30% korting op de eerste behandeling of eerste pakket van een LPG behandeling
Waar: Rozenhaag 1, 2216 AJ Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-29144331, info@kellerskincare.nl en www.kellerskincare.nl

Loading