Zet je lichaam aan tot vetverbranding en ontgift met 2 infrarood therapie sessies voor de prijs van 1. Van €110 voor slechts €55. Dat is mooi 50% Bol van Voordeel korting bij onze partner Cryo Wellness Min 110 uit Noordwijk. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Zet je lichaam aan tot vetverbranding en ontgift met 2 infrarood therapie sessies voor de prijs van 1. Van €110 voor slechts €55. Dat is mooi 50% Bol van Voordeel korting bij onze partner Cryo Wellness Min 110 uit Noordwijk.

Min 110 Bol van `Voordeel

Infrarood therapie ontgift je lichaam en stimuleert vetverbranding. Door deze therapie ga je goed transpireren en wordt je lichaam aangezet tot vetverbranding en wordt het gereinigd van giftige stoffen. In combinatie met het gebruik van een boosterstick op de juiste zones en in combinatie met een cryolipolyse behandeling bereik je dat je op de juiste plaatsen in omvang slinkt. Kom het ontdekken bij onze partner Cryro Wellness Min 110 uit Noordwijk.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 2 infrarood therapie sessies voor de prijs van 1. Dus 2 sessies voor slechts € 55,-; dat is maar liefst 50% Bol van Voordeel korting. Een sessie duurt 40 minuten en naast detoxen verlies je tijdens deze sessie ook nog eens 800 Kcal.

Om in aanmerking te komen voor deze korting moet je wel vooraf reserveren via mail of telefoon.

Min 110 Bol van `Voordeel

Gratis intake gesprek + Over Min 110
Tijdens een intakegesprek vertellen ze jou graag alles over de verschillende behandelingen, de resultaten en alles wat je wilt en moet weten. Ze bespreken wat jouw doelen zijn en maken een plan op maat.

Cryotherapie is effectief, maar toch bestaat er een kans dat het niet goed bij je past. Daarom is de intake gratis!

MIN110 is een gecertificeerd Cryo centrum. Zij werken conform de richtlijnen van het RIVM. Hun behandelingen zijn Covid Proof, veilig en wetenschappelijk onderbouwd.

Hoe werkt Infraroodtherapie?
In de AVI-Slim cabine zijn de infraroodstralen zo geplaatst dat zij optimaal op het lichaam worden gericht. In combinatie met toermalijn stenen kan het lichaam ontgiften, de bloedcirculatie naar spieren en weefsel verbeteren en zonder traning een metabole stimulatie uitlokken. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als een 1,5 – 2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

De infraroodstralen verwarmen de 599 toermalijn- en germanium stenen die hierdoor op een natuurlijke wijze lange golf-infraroodwarmte en negatieve ionen opwekken. Dit zorgt in zeer korte tijd voor vele positieve effecten. Onderzoek heeft aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid en stimuleert de lymfestroom en het metabolisme. Sommige aandoeningen kunnen verdwijnen en een betere nachtrust kan het resultaat zijn van een behandeling.

Wat: 2 infrarood therapie sessie voor de prijs van 1
Wanneer: t/m 31 maart 2024
Waar: Hoofdstraat 34a, Noordwijk
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas, wel vooraf reserveren
Reserveren: 06-21286882, Corien@min110.nl, www.min110.nl

Loading