Wil je zelf Facebook campagnes maken, je eigen Nieuwsbrieven maken en versturen of je eigen website maken en onderhouden. Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding voor de trainingen van Free Design met bijna 33% korting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Wil je zelf Facebook campagnes maken, je eigen Nieuwsbrieven maken en versturen of je eigen website maken en onderhouden. Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding voor de trainingen van Free Design met bijna 33% korting

Wil je zelf Facebook campagnes maken, je eigen Nieuwsbrieven maken en versturen of je eigen website maken en onderhouden. Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding voor de trainingen van Free Design met bijna 33% korting

Altijd al iets willen doen met Facebook, een nieuwsbrief uitgeven of een website maken voor jezelf, je bedrijf, je hobby of (sport)vereniging dan is nu je kans om dit in de vingers te krijgen met de trainingen van Free Design. De trainingen worden gegeven in kleine groepjes en worden afgesloten met een smakelijke broodjes lunch.

De actie
Als Bol van Voordeel pashouder betaal je slechts € 99,- i.p.v. € 147,- voor een 3 uur durende training (incl. lunch). Dat is maar liefst 33% korting! Je kunt kiezen uit de volgende trainingen:
– Effectieve Facebookcampagnes maken
– Mailchimp of Laposte e-mail marketing
– WordPress of Joomla gebruikerstraining
– De basisbegrippen van Marketing
– Google Mijn Bedrijf
– Ontwerpen met Canva
– Aan de slag met LinkedIn

Over de trainingen van Free Design
Wil je iets nieuws leren of je kennis vergroten op het gebied van communicatie, webdesign en marketing? Kom dan naar de trainingen van Free Design.

Het doel van de trainingen is om je kennis op communicatiegebied uit te breiden. Dit doen ze tijdens de drie uur durende trainingen. Elke training heeft een eigen thema en wordt gegeven door een specialist op dat vakgebied. Je gaan echt aan de slag en je leert ook hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

De training wordt gegeven van 9:00 – 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch word je aangeboden door Free Design.

Wat: 33% korting op alle trainingen van Free Design
Waar: Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen
Hoe: Inschrijven via de site van Free Design en gebruik van Bol van Voordeelcode (BOL1403)
Info: 071 3317433, www.free-design.nl en info@free-design.nl

Loading