Snel, effectief en makkelijk afvallen door koude– en warmtetherapie (infrarood-cryolipolyse behandeling) en met Bol van Voordeel ook nog een GRATIS KickBooster Afslankserum. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Snel, effectief en makkelijk afvallen door koude– en warmtetherapie (infrarood-cryolipolyse behandeling) en met Bol van Voordeel ook nog een GRATIS KickBooster Afslankserum.

Snel, effectief en makkelijk afvallen door koude– en warmtetherapie (infrarood-cryolipolyse behandeling) en met Bol van Voordeel ook nog een GRATIS KickBooster Afslankserum.

Wil jij afvallen op een duurzame manier zonder operatie of grote fysieke inspanning kies dan voor afvallen door koude- en warmtetherapie. Een gouden combinatie die bewezen werkt, door koudetherapie als cryolipolyse en contrast cryolipolyse te combineren met infraroodtherapie. Kom het ontdekken bij onze partner Cryro Wellness Min 110 uit Noordwijk.

De aanbieding
Cryotherapie zorgt voor omzetting van wit vet naar bruin vet wat vetverbranding teweegbrengt. Hierdoor vernietig je op een natuurlijke wijze het vet dat door het lichaam organisch wordt afgevoerd uit het lichaam. Daarnaast verstrakt je huid door de koudetherapie dus je houdt minder overtollige vel over nadat je centimeters vet bent kwijtgeraakt.

In combinatie met de warmtetherapie in de infraroodcabine werk je ook aan de het verminderen van cellulitis, waardoor je al binnen vier maanden een mooi resultaat ziet. Met de koude- en warmtetherapie verlies je daadwerkelijk vet en niet alleen vocht zoals bij veel diëten en sporten wel het geval is.

Tijdens de behandelingen kan je gebruikmaken van een Kickbooster Afslankserum. Dit afvallen door koude- en warmtetherapie infrarood- cryolipolyse behandeling Min 110 Bol van Voordeelstimuleert de vetverbranding en de bloedcirculatie en bevordert transpiratie waardoor je extra centimeters verliest. Ook kan je het afslankserum gebruiken bij het sporten. En deze Kickbooster krijg je GRATIS als je een infrarood-cryolipolyse behandeling boekt.

afvallen door koude- en warmtetherapie infrarood- cryolipolyse behandeling Min 110 Bol van Voordeel

De voordelen van afvallen door koude- en warmtetherapie op een rijtje

Cryolipolyse behandeling:
– Op een natuurlijke manier vet vernietigen- Zonder operatie & resultaat na 4 maanden

Contrast Cryolipolyse behandeling:
Een combinatie van koude en warmte baden
– Omzetting van wit vet in bruinvet
Stimuleert huidverstrakking
Omvang vermindering na 6 behandelingen, 3 maanden

Infrarood/ Toermalijntherapie behandeling: 
– In 40 minuten tot 800 Kcal te verbruiken
– Cellulitis verminderen
– Omvang verminderen
– Ontgiften (detoxen)
– Heerlijk ontspannen

afvallen door koude- en warmtetherapie infrarood- cryolipolyse behandeling Min 110 Bol van Voordeel

Meer weten?
Eventueel kan bij het afvallen door koude- en warmtetherapie ook gekeken worden naar voeding die het beste bij jou past. Wil je hier meer over weten en op een goede en natuurlijke manier afvallen? Neem dan contact met Min 110 op voor meer informatie of boek direct een behandeling.  www.min110.nl/contact-noordwijk/

Wat: GRATIS Kickbooster Afslankserum bij een infrarood-cryolipolyse behandeling
Wanneer: t/m 31 juli 2024
Waar: Hoofdstraat 34a, Noordwijk
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas, wel vooraf reserveren
Reserveren: 06-21286882, Corien@min110.nl, www.min110.nl

Loading