Skip to main content

Profiteer van leuke kortingen in de Bollenstreek!

Wij Nederlanders houden wel van een beetje korting. En daarom hebben we voor jou het Bol van Voordeelprogramma verzonnen. Eén pas, die zorgt voor veel voordeel in de Duin- en Bollenstreek.

Wat kun je met Bol van Voordeel?
Met de kortingspas ben jij voordeliger uit bij alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Bol van Voordeelprogramma. Gezellig samen uit eten voor een leuk bedrag, mooie schoenen voor een aantrekkelijke prijs, gratis workshops, lekker sporten, leuk servies voor een nog leukere prijs, korting op hobbymateriaal, zoals schilderen of breien, een gezellig dagje weg, voordelig nieuwe onderdelen voor je fiets bestellen en noem maar op!

Voor wie is Bol van Voordeel?
Voor iedereen. Dus ook voor jou! Of je nu gezellig een dagje weg wil met je gezin in de vakantie, of liever samen uit eten gaat, of iets nieuws zoekt voor je huis en tuin; wij proberen voor een leuk aanbod te zorgen! De aanbiedingen richten zich voornamelijk op de Duin- en Bollenstreek, maar uiteraard mag je ook een Bol van Voordeelpas aanvragen als je buiten de regio woont. Geen probleem!

We doen het voor jou!
Wij zijn natuurlijk ontzettend enthousiast over Bol van Voordeel. Maar we willen graag dat jij dat ook bent! Mis je iets in ons aanbod? Of heb je leuke ideeën of tips voor nieuwe uitjes, producten en diensten? Laat het ons vooral weten. We zullen ons best doen om elke keer te kijken hoe Bol van Voordeel het best past bij onze pashouders, bij jou dus!

Hoe werkt het lidmaatschap?
De pas van Bol van Voordeel is steeds één jaar geldig. Je hoeft je zelf niet druk te maken over opzeggen, want hij verloopt automatisch. Wel zo handig. Via deze link kun je het lidmaatschap aanvragen. Verder kun je je inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je alle aanbiedingen voorbij ziet komen! Uiteraard kun je ook gewoon op onze aanbiedingenpagina kijken, voor een actueel overzicht van al het voordeel.