Gratis uitgebreide VIP wasbehandeling t.w.v. €29,95 bij een Budget Beurt voor je auto bij De Jong Automotive uit Katwijk. Zo is je auto niet alleen weer in topconditie maar ziet er ook weer uit om door een ringetje te halen. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Gratis uitgebreide VIP wasbehandeling t.w.v. €29,95 bij een Budget Beurt voor je auto bij De Jong Automotive uit Katwijk. Zo is je auto niet alleen weer in topconditie maar ziet er ook weer uit om door een ringetje te halen.

De Jong Automotive Bol van Voordeel

Je auto op zijn tijd een beurt geven is belangrijk voor zowel de levensduur van je auto als de veiligheid. Maar waarom zou je er meer voor betalen dan nodig is. Bij onze partner De Jong Automotive hebben ze dan ook een super scherp aanbod voor je.

De Actie:
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij een Budget Beurt een GRATIS VIP WASBEHANDELING met interieur reiniging (t.w.v. € 29,95). Een Budget beurt kost slechts € 179,- voor alle merken en modellen en omvat het volgende:
– Olie verversen (max. 3,5 liter)
– Oliefilter vervangen
– Carterstopring vervangen
– Controle vitale onderhoudspunten
– Uitlezen motormanagement computer

De VIP wasbehandeling van je auto bestaat uit:
– Basis wassen
– Schuimdouche
– Insecten
– Velgen intensief
– Bodem
– Hogedruk reiniging
– Polish
– Lakbescherming
– Drogen intensief
– Incl. compleet uitzuigen

De Jong Automotive Bol van Voordeel

Over de Budget beurt
Is je auto ouder dan 5 jaar en nog steeds in de bloei van zijn leven? En twijfel je tussen De Jong Automotive en een andere garage vanwege de prijs? Niet nodig, want voor modellen van 5 jaar en ouder hebben zij een goedkope onderhoudsbeurt ontwikkeld. Ze gebruiken onderdelen die zijn geselecteerd door de importeur met volledige fabrieksgarantie op arbeid en onderdelen, maar tegen scherpe all-in prijzen (incl. montage).

De Budget Beurt kun je vergelijken met een kleine onderhoudsbeurt voor je auto, alle vitale delen worden gecontroleerd zodat je weer met een veilig gevoel de weg op kan. Uiteraard worden alle extra werkzaamheden en adviezen eerst met je besproken tijdens je bezoek. Meer lezen? Klik op deze link: www.budgetbeurt.nl

Over De Jong Automotive
De Jong Automotive is een hecht familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat in de autobranche. Het bedrijf is hèt adres voor verkoop, leasing, APK, onderhoud en Reparatie.

Naast het Merkspecialisme Citroen, Peugeot en DS zijn ze aangesloten bij James Autoservice en Euromaster, waardoor veel (lease)klanten met verschillende automerken hun werkplaats weet te vinden. Daarnaast hebben ze een TotalEnergies brandstofstation met een unieke shop-formule “Eet&Gerei”. Meer info: https://dejongkatwijk.nl/

Wat: Gratis uitgebreide VIP Wasbehandeling t.w.v. € 29,95
Waar: Koningin Julianalaan 1, 2224 EW Katwijk
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-4028554, info@dejongkatwijk.nl, www.dejongkatwijk.nl

Loading