Bloembakken brengen je tuin en/of balkon tot leven. Nu 15% Bol van Voordeel korting op alle houten bloembakken bij Nobelhout uit Noordwijkerhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Bloembakken brengen je tuin en/of balkon tot leven. Nu 15% Bol van Voordeel korting op alle houten bloembakken bij Nobelhout uit Noordwijkerhout.

Bol van Voordeel Nobelhout Bloembakken

Bloembakken brengen met kleur je buitenruimte tot leven. Ze voegen een vreugde en frisheid toe aan elke tuin of balkon, met een schitterende variëteit aan bloemen. Niet alleen leuk om naar te kijken maar ze trekken ook vlinders, bijen en vogels aan, waardoor je buitenruimte een levendige oase wordt. Bovendien bieden bloembakken een creatieve uitlaatklep, waarbij je eindeloze mogelijkheden hebt om te mixen en matchen met kleuren en hoogtes voor een levendige buitenruimte! De mooiste bloembakken vind je bij Nobelhout in Noordwijkerhout.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je op alle bloembakken van Nobelhout Noordwijkerhout 15% korting. Op de site kunt u alle bloembakken even rustig bekijken, klik hiervoor op deze link: Houten bloembakken in de tuin. (nobelhout.nl). Om voor de Bol van Voordeel korting in aanmerking te komen, moet je wel de bloembak zelf komen halen bij Nobelhout.

Bol van Voordeel Nobelhout Bloembakken


Over Nobelhout
Of het nu gaat om een tuinhuisspeeltoesteltuinmeubelenhouten vlonders of beschoeiingshout bij van Nobelhout vind je bijna alles op het gebied van tuinhout! Tuinhuizen en blokhutten in diverse houtdiktes, schitterende priëlen en veranda’s en natuurlijk schuttingen en tuinhekken. Al het tuinhout in verscheidene houtsoorten als Vuren, Grenen, Lariks/Douglas, Eiken of Hardhout.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om hun houten tuinmaterialen te komen bekijken in hun winkel met opslag en timmerwerkplaats te Noordwijkerhout. Heb je vragen over welk soort hout voor jou geschikt is, welke mogelijkheden er zijn of heb je een andere vraag, zij helpen je graag.

Bol van Voordeel Nobelhout Bloembakken


Wat: 15% korting op alle bloembakken, zelf af te halen
Waar: Delfweg 36b, 2211 VM Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-429484, info@nobelhout.nl, www.nobelhout.nl

Loading