Nieuw: Bol van Voordeel in PasNL! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

No Comments

Nieuw: Bol van Voordeel in PasNL!

Nieuw: Bol van Voordeel in PasNL!

We hebben een heel handig nieuwtje voor je. Vanaf nu kun je je Bol van Voordeelpas ook invoeren in de PasNL-app. Dat is heel handig, want zo heb je de pas altijd bij de hand! Tenminste, als je je telefoon bij je hebt natuurlijk.

Alles op één plek
PasNL is de app voor al je pasjes. Al je kortingspasjes bewaar je nu makkelijk op één plek: in de app. Dat betekent dat je niet meer hoeft te zoeken naar dat ene pasje die je ergens in je portemonnee hebt gestopt. De app is er zowel voor Android-apparaten als voor de iPhone.

Makkelijk in gebruik
Het gebruik is heel simpel: je hoeft alleen je pasnummer in te voeren en je naam en dan is jouw virtuele Bol van Voordeelpas klaar voor gebruik. Je kunt de pas opzoeken in de app door middel van de zoekfunctie.

De app downloaden? Dit is de link voor Android-toestellen en dit is de link voor iPhone.

Submit a Comment