Geef je tuin een opknapbeurt! 15% korting op een jaarcontract voor het onderhoud van uw tuin en op het leveren van uw winterbloeiers, bollen e.d. bij hoveniersbedrijf Verboom - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Geef je tuin een opknapbeurt! 15% korting op een jaarcontract voor het onderhoud van uw tuin en op het leveren van uw winterbloeiers, bollen e.d. bij hoveniersbedrijf Verboom

Geef je tuin een opknapbeurt! 15% korting op een jaarcontract voor het onderhoud van uw tuin en op het leveren van uw winterbloeiers, bollen e.d. bij hoveniersbedrijf Verboom

Door de seizoenen heen krijgen tuinen een hoop te verduren: regen, hagel, sneeuw en hitte. Geef je tuin tijdens deze periode een opknapbeurt en profiteer van een interessante aanbieding van onze partner Hoveniersbedrijf Verboom

De actie
Bol van Voordeel pashouders krijgen namelijk 15% korting op een jaarcontract voor het onderhoud van uw tuin in het eerste jaar plus 15% korting op het leveren van uw winterbloeiers, bollen e.d. Zo kan je tuin nog een paar seizoenen mee en hou je ook nog wat over in je portemonnee!

Over Hoveniersbedrijf Verboom
Hoveniersbedrijf Verboom staat voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De hoveniers proberen uitsluitend met duurzame materialen te werken en te streven naar duurzame oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van LED tuinverlichting. Bij Hoveniersbedrijf Verboom kunnen klanten terecht voor het ontwerpen van een tuin, de aanleg én het onderhoud. Het hele pakket dus. Het werkgebied strekt zich uit tot ver in de regio, waaronder de Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek. Hoveniersbedrijf Verboom staat voor het leveren van de beste kwaliteit. Dit gaat samen met een goed en eerlijk advies en een duurzame, maar betaalbare uitvoering van de werkzaamheden.

Wat: 15% korting op een jaarcontract voor het onderhoud van uw tuin in het eerste jaar + 15% korting op het leveren van uw winterbloeiers, bollen e.d.
Wanneer: tot en met 31 maart
Waar: Lisserdijk 337, 2165 AC in Lisserbroek
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-426506 / 06-22922995 en gerard@verboomhoveniers.nl en www.verboomhoveniers.nl

jubileumlogo-verboom

Loading